Cea mai scumpă rochie de mireasă din România, creată la Cluj-Napoca! Vezi cât costă bijuteria vestimentară

0

Cea mai scumpă rochie de mireasă din România a fost creată la Cluj! O echipă de specialiști a muncit la realizarea unei adevărate opere de artă din materiale scumpe și aplicații de pietre prețioase. Rochia are și un preț pe măsură!

Timp de jumatate de an, 16 persoane, de la designeri, bijutieri si croitorese au lucrat la crearea cele mai scumpe rochii de mireasa din Romania.

Rochia face parte dintr-o colectie inspirata din tinutele caselor regale din toate timpurile. Colecția se numeste “Royality” si apartine brandului LEGENDARY.

“Toata colectia pentru 2019 a salonului nostru este una pretioasa. La aceasta rochie s-a muncit aproximativ sase luni, lucru pentru care as vrea sa le multumesc colegilor mei. Rochia s-a facut in colaborare cu o cunoscuta bijuterie din Romania care ne-a pus la dispozitie toate pietrele pretioase. Absolut tot, de la dantela pana la pietricele si paiete, totul este aplicat manual. S-a lucrat mult si a iesit o rochie superba. ” ne-a declarat Cătălin Adămuță de la Legendary.

Prima care a imbracat rochia pentru o sedinta foto a fost Iuliana Doroftei, castigatoarea Bravo,ai Stil sezonul 3. Tanara s-a indragostit pe loc de bijuteria vestimentara.

” M-am simtit minunat sa fiu prima care poarta cea mai scumpa rochie de mireasa din Romania facuta de @houseoflegendary ” a scris Iuliana pe Instagram.

Pretul rochiei este de 100.000 de mii de lei. Superba creatie va putea fi cumparata in cadrul targului de nunti Love&Marriage Expo, eveniment ce va avea loc in perioada 18-20 ianuarie la Wonderland Cluj.