Home / Cluj / Cea mai mare petrecere retro din România! Peste 8500 de oameni au dansat pe hiturile anilor 90!

Cea mai mare petrecere retro din România! Peste 8500 de oameni au dansat pe hiturile anilor 90!

Cea mai mare petrecere retro din România a strâns la un loc peste 8500 de oameni. Sala Polivalentă din Cluj-Napoca a fost plină ochi cu petrecărați care au dansat toată noaptea pe ritmurile anilor 90. Artiștii s-au declarat încântați de publicul numeros. 

Mult așteptatul festival de muzică retro din România, WE LOVE RETRO a avut loc aseară la Sala Polivalentă Cluj-Napoca. Aflat la cea cea de-a patra ediție, festivalul a adus pe aceeași scenă mai mulți artiști ai anilor ’90. Snap, Haddaway, Corona, Dj Sash!, dar și artiști români care au făcut furori în urmă cu 20 de ani (N&D și Sweet Kiss) s-au reunit în exclusivitate pentru acest eveniment. Înainte de eveniment, artiștii au susținut o conferință de presă prin care s-au anunțat extrem de încântați de show-ul pregătit la Cluj Napoca. Emoționați de reîntâlnirea cu publicul român, aceștia au depănat și amintiri de la spectacolelele din anii 90.

WE LOVE RETRO a pus un mai mare accent pe partea de producție a evenimentului, pregătind 2 scene și o scenografie mai complexă, care a teleportat invitații într-un show de excepție. Pe scena secundară a întreținut atmosfera cel mai cunoscut DJ al litoralului și al capitalei din anii 80-90: DJ tovarășu’ Sorin Lupaşcu.

Organizatorii au pregătit și un decor spectaculos: au readus în fața publicului televizoare și radiocasetofoane specifice anilor 90, adică un adevărat muzeu media al anilor 90. De asemenea, la Sala Polivalentă au fost și spații de gaming pe renumitele console Nintendo și SEGA, pentru ca participanții să poată retrăi amintirile copilăriei.

About paginadelifestyle

Check Also

10 motive pentru care trebuie să mergi anul acesta la Electric Castle

Festivalul Electric Castle, care este organizat in Bontida , este una dintre cele mai cunoscute ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.