Cea mai îndrăgtită actriță din Turcia, într-un nou serial difuzat de Kanal D

0

“Fiica ambasadorului”, o fascinantă poveste de dragoste, ce îi are ca protagoniști pe îndrăgiții actori Neslihan Atagül, în rolul personajului central feminin, și pe Engin Akyürek, în rolul principal masculin, va fi difuzată începând din această seară la Kanal D. Premiera are loc la ora 20.

“Fiica ambasadorului” ne introduce, începând de astăzi, în lumea plină de provocări și emoție a doi îndrăgostiți, Sancar (Engin Akyürek), fiul unui arendaș, și Nare (Neslihan Atagül), fiica unui ambasador turc. Sancar nu a părăsit niciodată satul în care s-a născut, Muğla; Nare, în schimb, este o cosmopolită care, datorită naturii profesiei tatălui, a avut ocazia să trăiască și să crească în mai multe orașe din diverse zone ale lumii.Tânjind în permanență unul după altul, cei doi se văd doar câteva zile pe an, iar iubirea lor crește odată cu scurgerea timpului. Sancar și Nare își fac planuri de căsătorie însă, în noaptea în care își unesc destinele, Nare <dispare>. O legendă prinde viață odată cu această dispariție, unii susțînând că Nare a fost înghițită de ape, alții vehiculând ideea că tânăra ar fi fugit din țară. Acum, fiica ambasadorului care a dispărut în noaptea nunții, va reapare într-o altă noapte de nuntă.

În episodul din această seară din Fiica ambasadorului

Este o zi importantă în Muğla, locul natal al chipeșului Sancar. Tânărul se pregătește pentru un important eveniment, nunta cu Menekse, alături de care vrea să înceapă o nouă viață, deși niciodată nu a uitat-o pe cea pe care o iubea mai presus de orice, Nare.  Într-un alt colț de lume, în Muntenegru, o găsim pe frumoasa Nare, care locuiește împreună cu fiica ei, Melek, în vârstă de 8 ani.Nimic nu avea însă să anunțe tragedia care urmează, și care le va bulversa, încă o dată, viețile celor doi, odată îndrăgostiți, Sancar și Nare.

Nare este protagonista unei întâmplări dramatice, care se petrece în casa unde locuiește cu fiica ei. În urma unui eveniment teribil, cele două sunt <nevoite> să părăsească țară. Nare decide să se <refugieze> în Muğla, locul în care Melek urmează să-și cunoască tatăl.  

Nu pierdeți, în această seară, de la ora 20:00, primul episod dintr-un serial eveniment- “Fiica ambasadorului”, cu Neslihan Atagül și Engin Akyürek în rolurile principale. Serialul va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.