Ce ţinute vor purta Andra şi Mihaela Rădulescu în noul sezon ROMÂNII AU TALENT?

0

Cel mai iubit show de divertisment din România revine mâine cu un nou sezon! Pro Tv promite surprize uriaşe , atât în ceea ce privește conținutul emisiunii, cât și noua formulă a juriului. În plus, vom putea vedea schimbările stilistice ale celor două jurate, Andra și Mihaela Rădulescu.

Sezonul acesta ROMÂNII AU TALENT le vom vedea pe cele două jurate schimbate din punct de vedere vestimentar.Dana Budeanu, stilista celor două vedete, împreună cu echipa sa, a lucrat zile în șir la această nouă abordare, folosind creații proprii sau piese ale unor designeri celebri.

Andra-mihaela-612x400

“În ținutele Mihaelei vor domina modelele foarte scurte, alternate de schimbări bruște de stil, așa cum a fost salopeta de pilot purtată cu sandale foarte înalte. Părul Mihaelei a fost de cele mai multe ori prins, foarteyoung și cool. Sezonul acesta, jurata are un vibe nou. Andra a început filmările pentru noul sezon Românii au talent la nici două luni după naștere și a arătat senzațional.

A revenit foarte repede după sarcină și, astfel, nu au existat restricții în abordarea ținutelor. O vom reîntâlni pe Andra, începând din 19 februarie, foarte feminină, cu ținute în printuri și culori tari. De asemenea, am ales coafuri noi și pentru ea. Totul este schimbat și sperăm că va surprinde plăcut. Show-ul va fi un spectacol din acest punct de vedere!”, a spus Dana Budeanu.

Începând din 19 februarie, în fiecare vineri, de la 20:30, Andra și Mihaela Rădulescu vor putea fi admirate la masa juriului celui mai urmărit show de televiziune, Românii au talent, alături de Andi Moisescu și Florin Călinescu.

rat

sursa:click.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.