Ce sunt hidrofoarele si de ce sunt utile?

0

Cumparand un hidrofor de la MagTerm utilizatorii se bucura de produse de calitate premium la preturi foarte avantajose. Un hidrofor reprezinta acel aparat mecanic care ajuta la ridicarea apei din conducte.

Apa este ridicata la o inaltime specifica, cu ajutorul aerului din rezervor. Aerul este introdus in interior cu o pompa specifica.

Cele mai bune hidrofoare pot fi cumparate de aici.

Hidrofor de la MagTerm componente imporante

Hidroforul reprezinta un aparat mecanic format din mai multe componente:

  • Pompa – tehnic aceasta componenta poarta denumirea de electropompa si are un motor electric si o pompa clasica. Materialele si calitatea produsului sunt diverse si exista pompe din plastic sau chiar pompe din bronz.
  • Racordul antivibrant – acesta este reprezentat de furtunul care leaga pompa de vasul de expansiune. Exista mai multe tipuri si dimensiuni de astfel de produse si este important ca atunci cand este schimbat racordul produsele noi sa aiba aceleasi dimensiuni;
  • Manometrul – afiseaza presiunea pe care apa din sistem o are;
  • Presostatul – aceasta componenta are rolul de a opri si porni pompa tinand cont de presiunea apei existente in circuit. Presostatul este fabricat la un interval cuprins intre 1.5 si 2.5 bari, dar exista si posibilitatea de a seta valori diferite.

Cumparand un hidrofor de la MagTerm sunt obtinute produse cu o foarte buna calitate a fiecarei componente, de care utilizatorul se poate bucura mult timp.

Aici, la MagTerm accentul este pus pe calitatea fiecarui produs

Specialistii de la MagTerm inteleg nevoia cumparatorilor pentru produse de calitate premium, care sa justifice investitiile motiv pentru care firma colaboreaza doar cu distribuitori si producatori de incredere, recunoscuti la nivel national sau chiar international. Aici pot fi gasite hidrofoare pentru orice necesitate si pentru orice intrebuintare, intr-o gama vasta de preturi.

Care este adancimea la care poate aspira un hidrofor?

Toti comerciantii mentioneaza adancimea maxima la care un anumit hidrofor poate functiona. De asemenea este mentionata si inaltimea maxima la care se produce refularea. Atunci cand este sapat un put, persoana in cauza stie clar care este adancimea acestuia pentru ca o poate masura prin metode rudimentare.

In functie de diverse situatii exista trei pompe disponibile pe piata:

  • Pompele clasice care aspira pana la 7 sau 9 metri adancime;
  • Pompele cu ejector care ajung pana la 40 de metri adancime;
  • Pompele submersibile care stau in put in imersie.

In functie de nevoile specifice, fiecare persoana va alege produsul potrivit.