Home / Cluj / Ce se poartă toamna aceasta? Vezi ce ținute și-a ales Isabela Teodor la Galeria de Stil!

Ce se poartă toamna aceasta? Vezi ce ținute și-a ales Isabela Teodor la Galeria de Stil!

Toamna și-a intrat în drepturi, așa că a venit timpul să vă pregătiți ținutele! Multă culoare, supradimensionare și materiale prețioase…toate se poartă în acest sezon. La Galeria de Stil am găsit o multitudine de oferte așa că am luat o fashionistă cu noi: Isabela Teodor ne face două propuneri de ținute spectaculoase pentru toamnă!

Isabela Teodor a studiat la Universitatea de Artă și Design din Cluj Napoca, a fost protagonista mai multor campanii de imagine (ședințe foto, videoclipuri etc.) și a participat la emisiunea Bravo, ai stil! Toate acestea de dragul pasiunii pentru modă și frumos. Pentru a afla care sunt cele mai noi trenduri și a alege cele mai bune ținute de toamnă, am plecat cu Isabela la Galeria de Stil, acolo unde zeci de designeri români și-au adus creațiile.

Piese vestimentare spectaculoase, accesorii strălucitoare și multe lucruri interesante au putut fi admirate și cumpărate weekendul trecut la Muzeul de Artă din Cluj Napoca. Isabela a studiat bine standurile cu haine și a făcut o selecție pentru noi. Ne-a pregătit două outfit-uri pentru toamnă, astfel încât să se potrivească oricărei femei care vrea să fie în trend toamna aceasta.

Ținuta nr.1

Frumoasa Isabela a ales o rochie tip sacou ,creată de Ingrid Teodosiu. Această piesă vestimentară poate fi purtată în mai multe stiluri, însă accesorizată cu câteva broșe de la Moselle și o pereche de cercei strălucitori îi oferă o eleganță aparte.

“Îmi place foarte mult roșul și din fericire sezonul acesta se poartă foarte mult culoarea asta. M-am oprit la Ingrid Teodosiu pentru că mi-au atras atenția creațiile ei, sunt foarte elegante și versatile. Rochia este perfectă, iar corsetul în talie și umerii supradimensionați formează o linie feminină. “  spune Isabela.

Ținuta nr.2

Cea de-a doua ținută aleasă de Isabela este una perfectă pentru birou sau o ieșire în oraș. Tânăra a optat pentru o cămașă atipică și o pereche de pantaloni de la Carmina Cimpoeru, dar și un trench supradimensionat de la Crina Bulprich, toate piesele alese făcând parte din noile colecții de toamnă-iarnă ale designerilor români.

Mixul de culori propus de Isabela se potrivește de minune acestui sezon. În plus, outfit-ul este extrem de versatil.

“Am ales această cămașă pentru că nu este una banală, ci are niște aplicații de dantelă și perle foarte interesante. De asemenea, croiul pantalonilor se potrivește perfect cu aceasta, iar trench-ul cred că este alegerea potrivită în această combinație. Părerea mea este că oricine poate purta acest tip de ținută.” ne-a mai dezvăluit Isabela.

De ce să cumpărăm haine de la designeri?

E simplu! Toamna aceasta dacă vrei să ai ținute spectaculoase, dar în același timp unicat, trebuie să îți achiziționezi câteva piese vestimentare create de designerii români! Astfel, nu doar că vei ieși în evidență și te vei deosebi de ceilalți, dar vei sprijini și talentele modei românești.  La Galeria de Stil vei găsi în fiecare sezon standuri cu haine și accesorii potrivite pentru tine, iar prețurile nu sunt deloc exagerate.

Isabela recomandă: “orice ținută devine mult mai specială dacă ai măcar o piesă vestimentară sau un accesoriu creat de un designer. Ideea e să porți ceva altfel și astfel vei putea fi admirată oriunde mergi.”

 

About paginadelifestyle

Check Also

Feeric Fashion Week, ziua a doua. De la Palatul Buckingham la Sibiu

Cea de-a doua zi a celei de-a 11-a ediții a Feeric Fashion Week a debutat ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.