Ce schimbări aduce primăvara în rutina de îngrijire

0
65
Foto: Pinterest

Odată cu creșterea temperaturilor și a umidității aerului, pielea își restabilește echilibrul natural și nu mai are nevoie de o hidratare intensă. Nu este singura schimbare pe care primăvara o aduce în rutina de îngrijire: este timpul pentru detoxifierea pielii și o mai bună protecție împotriva soarelui.

După iarna lungă, pielea are nevoie să își regăsească strălucirea și vitalitatea. Îi vor face bine schimbarea dietei, mai multă apă, tratamentele de exfoliere și cremele cu factor de protecție.

-Dacă pe timp de iarnă exfolierea nu face decât să irite pielea, mai ales dacă reiei des procedeul, începând cu luna martie, nu mai există restricții. Folosește un exfoliant blând și măști de detoxifiere naturale de câteva ori pe săptămână, pentru a îndepărta celulele moarte și a lăsa pielea să respire.

-Uleiurile sunt necesare iarna, în timp ce în sezonul cald sunt mai degrabă sufocante. Aceeași barieră care protejează tenul pe timp de iarnă blochează porii și poate provoca acnee, când temperaturile urcă și aerul este umed, mai ales dacă ai tenul gras.

-Renunță la crema de zi pe care ai folosit-o întreaga iarnă și alege una cu mai puține uleiuri și unturi și, desigur, cu factor de protecție solară.

Pentru mai multe idei si sfaturi acceseaza www.unica.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here