Home / Food / Ce să nu comanzi niciodată de la KFC și Mc Donald’s. Sfaturi din interior

Ce să nu comanzi niciodată de la KFC și Mc Donald’s. Sfaturi din interior

Cine poate rezista tentației de a cumpăra o porție de cartofi prăjiți de la Mc Donald’s, un burger sau aripioare picante de la KFC? Ei bine, dacă aflați sfatul specialiștilor nu veți mai comanda chiar orice de la aceste restaurante!

Actuali și foști angajați ai Mc Donald’s au dat câteva sfaturi pe Reddit pentru cumpărători, spunându-le de ce anume să se ferească. Iată ce spun aceștia!

Primul lucru pe această listă sunt fileurile de pește, despre care aceștia spun că riscați să mâncați unele foarte vechi, căci cererea este extrem de mică.

Un alt sfat pe care aceștia îl dau este să evitați să cumpărați ceva înainte de închiderea restaurantului. deoarece angajații sunt obosiți și nu mai respectă nicio normă de igienă.

Cât despre KFC, angajații restaurantelor spun să nu comandați niciodată sosul gravy, care este făcut cu uleiul folosit o zi întreagă la prăjit, scrie antena3.ro

 

https://jysk.ro/green-days?utm_source=programmatic_audience&utm_medium=banner&utm_content=970x250&utm_campaign=RO_Display_2018

About paginadelifestyle

Check Also

Care este diferenta intre un cuptor cu convectie si unul obisnuit

Briosele, painea coapta si carnea de pasare rumenita sunt doar cateva dintre preparatele care demonstreaza ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.