Ce rujuri se poartă în 2015? Care sunt cele mai sexy nuanţe primăvara aceasta? Detalii în articol!

0

Rujul este considerat o adevărată armă a seducţiei, mai ales când nuanţa acestuia complimentează perfect trăsăturile. De aceea este bine să ştim care nuanţă s-o purtăm în acest sezon. Iată ce ne spun make up artiştii!

Începem cu veşnicul ruj roşu intens care se pare că nu se va demoda niciodată. Acesta ne facem să ne simţim mult mai sexy. Make up artiştii propun rujuri mate în culori puternice în  aceast sezon şi este indicat să renunţăm la machiajul intens al ochiilor.

Nu trebuie să renunţăm nici la nuanţele de nude dar nici de marsala, culoarea anului 2015. Marsala rămâne în continuare vedeta oricărui make up. Această culoare are mai multe variante, iar tot ce trebuie să faci este să decizi care ţi se potriveşte mai bine! Poţi alege asta în funcţie de machiaj, de trăsăturile tale dar şi de starea ta de spirit. Trebuie să ştii că varianetele pământii ale acestei nuanţe sunt ideale pentru look-urile de zi, pentru că se potrivest oricărei nuanţe de ten.

Şi portocaliul rămâne în trend primăvara aceasta, dar acestei nuanţe i se alătură o alta mai specială: se numeşte berry lips. Acel ruj mov prună nu te va lăsa să treci neobservată niciodată. Şi în acest caz, make up artiştii spun să optezi pentru un machiaj al ochiilor minimalist, deoarece nuanţa de ruj este suficient de dramatică pentru un look spectaculos.

sursa foto: fashion365.ro, melkior.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here