Ce poți vedea la tv de Paște? Vezi programul principalelor posturi de televiziune!

0

Dacă vei sta acasă de Paște vei putea urmări o serie de programe speciale la tv! Majoritatea televiziunilor au pregătit emisiuni spectaculoase pentru aceste zile de sărbătoare. Iată ce poți vedea la tv în următoarele zile!

Pro TV aduce câteva filme cu tematică religioasă printre care Exodus: Zei și Regi, Christian Bale, sâmbătă, de la ora 20.00 și Noe cu Russell Crowe, duminică, de la ora 20.00. 

Postul TV a modificat orele în care erau difuzate unele emisiuni în mod normal, în special pentru ziua de luni, scrie Pagina de Media. Emisiunea Mă însoară mama a fost mutată mai târziu, de la ora 22.45, iar în locul acesteia, de la ora 20.30, va fi difuzat filmul Cod roșu la Casa Albă.

Antena 1 a programat, de asemenea, film cu tematică religioasă, Iisus din Nazareth . Sâmbătă și duminică, în prime-time, va difuza emisiunile obișnuite The four, sâmbătă și iUmor, duminică. Luni va difuza emisiunile de peste zi la orele obișnuite, iar de la 20.00 va avea prima ediție din noul sezon al show-ului Chefi la Cuțite.

Antena 1 va difuza, luni, 9 aprilie, prima ediție din noul sezon al show-ului Chefi la Cuțite.

De Sarbatori, Kanal D aduce in fata telespectatorilor editii speciale ale emisiunilor preferate de romani, dar si o mini-serie biblica, potrivita Sarbatorii Pascale.

Sambata, 7 aprilie, in Ajunul Pastelui, de la ora 17:15, Mihai Ghita, realizatorul emisiunii “Asta-i Romania!” va invita sa urmariti o editie emotionanta in care ne intoarcem la familie, traditii si obiceiuri romanesti pastrate de zeci de ani.

Duminica, 8 aprilie,  la Gala “Bravo, ai stil! All Stars”, difuzata incepand cu ora 23:15, atmosfera de sarbatoare isi va face loc cu usurinta atat printre concurentele show-ului, cat si printre jurati. In spiritul sarbatorilor Pascale, fetele din competitie isi vor prezenta tinutele vestimentare, in ton cu tematica propusa de jurati, “Traditie si cultura romaneasca”, si le vor sustine cu momente artistice inedite.

Luni, in a doua zi de Paste, de la ora 13:00, Bianca Dragusanu va invita sa urmariti o editie speciala a show-ului matrimonial “Te vreau langa mine”. Cei prezenti in platou vor putea fi vazuti in ipostaze de sarbatoare, respectand cele mai frumoase traditii.

Tot luni, 9 aprilie, de la ora 15:00, emisiunea “Teo Show” imbraca haine de sarbatoare si isi invita telespectatorii sa petreaca alaturi de invitatii de seama din aceasta editie. Mirela si Elvis Nasturica, Aurora si Sandel Mihai, impreuna cu Dianna Rotaru si Stefan Stan intra in competitie. Echipa fetelor si cea  a baietilor vor fi supuse unor provocari la care nimeni nu se va astepta; cine va avea curaj sa intre in “proba acvariilor”, cine va castiga concursul muzical si cine va fi mai sincer si mai curajos la “adevar sau provocare”?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here