Ce poţi face cu dopurile de plastic de la PET-uri? Opere de artă! Vezi imaginile!

0

Nu aruncaţi dopurile de plastic de la PET-uri! Le puteţi folosi pentru a vă decora locuinţa! Dacă strângeţi cât mai multe dopuri puteţi realiza adevărate opere de artă. Vedeţi câteva idei în imaginile de mai jos!

Daca aveti copii in casa, atunci, cu putina maiestrie si rabdare, puteti lesne transforma dopurile de plastic in mici jucarii pentru cei mici. Acestea va pot la fel de bine orna si gradina si jardinierele de pe balcon.

Ce poti face cu dopurile de plastic de la PET-uri plastic bottle caps crafts ideas 5Ce poti face cu dopurile de plastic de la PET-uri acasa

Tot in scop decorativ puteti lua dopurile (la fel de bine merg si capace metalice de bere sau alte bauturi), le lipiti o bucata de magnet pe dedesupt si obtineti un element interesant care sa va orneze frigiderele.

Cu cat folositi mai multe si variate dopuri, cu atat frigiderul va fi mult mai divers impodobit.

Ce poti face cu dopurile de plastic de la PET-uri acasa

Unii au mers mai departe cu initiativa si efortul si au impodobit peretii cu micile obiecte din plastic, creand veritabile „tapiserii” eco.

Ce poti face cu dopurile de plastic de la PET-uri plastic bottle caps crafts ideas

Daca veti asocia aceasta perdea si cu o oglinda incadrata in dopuri de diferite forme si culori, atunci cu siguranta va veti da pe spate prietenii.

Oglinda aduce un plus de prospetime si culoare camerei si este un accesoriu original.

Ce poti face cu dopurile de plastic de la PET-uri acasa

mai multe idei pe casepractice.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here