Ce piese vestimentare se poartă toamna aceasta

0
Foto: Pinterest

În toamna acestui an, revine moda anilor 70, 80 respectiv 90. Dacă vrei să porți haine în trend trebuie să știi care sunt piesele vestimentare obligatorii în acest sezon! Noi ți-am pregătit lista de cumpărături, tu trebuie doar să pregătești cardul!

Iată ce se poartă în toamna acestui an:

Culoarea violet

În această toamnă, culoarea violet face legea în garderoba doamnelor.Specialiștii recomandă ținutele all-violet, dar e bine să ai și doar o pată de culoare sau să te joci cu nuanțele de mov.

Gentuțele

Gențile foarte mici, aproape de mărimea unui buzunar sunt cel mai trendy accesoriu din acest sezon. Dacă nu ai până acum o astfel de “jucărie” trebuie neapărat să îți achiziționezi una, dacă ești în pas cu moda.

Trench-ul

Trench-ul este un must have în perioda toamnei.  Experții în modă consideră că acest tip de jachetă dă oricărei ținute o notă de feminitate și eleganță. Totodată, ei recomandă aceste piese vestimentare cu animal print pentru acest sezon.

Curelele

Designerii spun că o curea nu numai că evidențiează talia, dar și schimbă aspectul outfitului. Toamna aceasta ai ocazia să le porți în toate mărimile și culorile posibile și vei atrage numai complimente.

Satin-ul

Fuste, rochii, sacouri, toate din satin sunt la mare căutare în această toamnă. De aceea marii designeri au folosit acest tip de material în colecțiile lor, iar magazinele sunt deja pline cu astfel de piese vestimentare.

Pălăriile

Pălăriile pot completa foarte bine o ținută, iar specialiștii recomandă pentru acest sezon mai ales pălăriile care ies în evidență prin forma sau acesoriile sale. Le poți purta cu orice tip de ținută.

Cizmele înalte

Cizmele inalte, în special cele cu animal print sunt la modă în sezonul de tomană-iarnă 2019-2020. Acestea, purtate cu fuste midi, sau rochii arată excelent, spun experții în domeniu.