Ce iubim mai mult – Reduceri de până la 60% încălțăminte și accesorii!

0

Reduceri – un cuvânt ce trezește emoții în noi, ne face să zâmbim și să ne bată inima mai repede. Cu siguranță se întâmplă la fel și cu vorbe precum: promoție, ofertă sau ocazie. Ne place să oferim astfel de emoții, de aceea îți prezentăm mai jos TOATE informațiile pe care trebuie să le știi pentru a profita din plin de reducerile de iarnă de la CCC. Acum e ocazia perfectă să-ți cumperi pantofii și gențile de mână de vis la un nou preț redus! A început runda celor mai mari reduceri de sezon la CCC, cu până la 60% discount la produsele favorite.

Ce merită cumpărat la reducere?

Fiecare perioadă de promoții este o oportunitate grozavă pentru a-ți împrospăta garderoba cu modele atemporale, clasice de accesorii și pantofi, precum și comori de sezon care strălucesc și mai mult la prețuri mici, mici. Oferta reducerilor este foarte mare, de aceea este foarte ușor să fii tentată să le cumperi pe toate. În ce să investești dintre toate produsele aflate la reducere? În primul rând, în calitate. Acesta este momentul perfect pentru a adăuga în garderoba ta ghete clasice din piele, cizme elegante sau pantofi cu tocuri înalte. De asemenea, este un moment oportun pentru a cumpăra o jachetă de puf de iarnă, o haină din lână sau accesorii extravagante. Dar promoțiile ne oferă și posibilitatea de a cumpăra tendințe de sezon. Așa că, dacă urmărești de multă vreme o pereche de pantofi cu toc argintiu, sclipitor sau genți cu blană adăugată, acum le poți achiziționa la un preț mai mic!

CCC – pantofi în care merită să investești

Perioada reducerilor, în special cele din categoria pantofilor, reprezintă oportunitatea perfectă nu doar pentru a-ți completa garderoba cu piesele aflat deja pe lista de dorințe, ci și cu produsele care îți sunt atât de necesare în viața de zi cu zi. O piesă în care merită să investești este o pereche de cizme înalte clasice, din piele. Sunt mereu la modă, așa că le poți purta mai multe sezoane, mai ales că sunt confecționate din piele de înaltă calitate. În oferta CCC vei găsi la reducere pantofi de la Lasocki, Gino Rossi, Badura, al căror stil se va potrivi cu orice te decizi să porți.

Orientate în special către categoria pantofilor, reducerile CCC sunt ocazia perfectă pentru cumpăra pantofi cu tocuri clasice și elegante. Pantofii cu toc sunt mereu la modă și trebuie să aibă un loc permanent în garderoba noastră. Dacă îți lipsesc din garderobă tocurile înalte negre sau pantofii clasici cu toc, ai șansa să le cumperi acum la preț redus.

Ce altfel de pantofi merită cumpărați la reducere? Cei care sunt la modă! Îndrăznește să încerci tendințele de sezon – cizme cu căptușeală șifonată, cizme groase, cizme până la genunchi din piele intoarsă sau cizme cu detalii rocker. Fă un pas mare cu pantofii tăi noi și alege modele uimitoare de la Jenny Fairy, DeeZee sau Quazi.

Genți de mână CCC

În timpul reducerilor, toate mișcările sunt permise! De ce să te limitezi la a cumpăra doar o geantă de mână? Investește într-o geantă din piele premium atemporală, care va fi utilă în orice situație.

Totuși…nu uita că două genți sunt mai bune decât una! Alege să încerci și o tendință a sezonului, cum ar fi geanta cu blană. În timpul promoțiilor, poți cumpăra și genți de mână pentru o ocazie specială sau, cu gândul la sezonul cald, îți poți face deja provizii de accesorii pentru primăvară-vară în frumoase culori pastelate.

Pantofi la reduceri și pentru bărbați

În timpul perioadei reducerilor, bărbații vor găsi, de asemenea, piese importante pentru ei la CCC. Există numeroase variante de încălțăminte pentru bărbați la reducere. Indiferent dacă iubește sau nu cumpărăturile, fiecare domn își va găsi ceva ușor și rapid în promoțiile de iarnă. Cizmele și pantofii pentru bărbați merită o atenție deosebită, iar la CCC le vei găsi printre brand-urile Bugatti, Gino Rossi sau Lasocki. În secțiunea de sneakers cool, CCC oferă o gamă variată de la Reebok, New Balance, Adidas sau Puma. Descoperă reducerile de sezon pe www.ccc.eu, în aplicația mobilă și în magazinele CCC.