Ce înseamnă cu adevărat să fii iubită de fotbalist. Dezvăluiri incredibile

0
16

Bani, vacanțe de lux, haine și accesorii de firmă, bașca atenția tuturor jurnaliștilor din presa mondenă și sportivă deopotrivă. Vorbim despre iubitele de fotbaliști, cele pe care le invidiază toată lumea, dar pe care nimeni nu le bănuiește de nefericire. Sub protecția anonimatului, fosta iubită a unei glorii a naționalei Franței face dezvăluiri incredibile.

Iubitele de fotbaliști revin în prim-plan cam o dată la doi ani, când sunt reperate în tribune la campionatele mondiale și europene și sunt incluse în topuri sexy. Laetitia, fosta parteneră de viață a unui jucător emblematic al naționalei Franței, a acceptat să vorbească, într-un interviu pentru Paris Match, despre viața alături de un bărbat la care râvnesc toate femeile.

Concluziile femeii nu sunt deloc flatante pentru cele pe care ne-am obișnuit să le numim generic ”iubite de fotbaliști”. ”Stereotipul iubitei de fotbalist nu e chiar gratuit. Când se întâlnesc, iubitele de fotbaliști discută despre aceleași lucruri: haine și farduri.

În plus, sunt animate de un puternic simț al competiției. Care e cel mai bine îmbrăcată, care și-a luat ultimul model de geantă Dior sau Vuitton, care poartă cel mai mare diamant”, a declarat Laetitia.

vezi continuarea pe click.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here