Home / Beauty / Ce importanță are un zâmbet pentru completarea machiajului profesional

Ce importanță are un zâmbet pentru completarea machiajului profesional

Asocierea dintre sanatate si frumusete, vine de cele mai multe ori ca o punte de legatura intre un machiaj profesional si un zambet sanatos. Zambetul Hollywood, la care toate fetele ravnesc, este esential atunci cand iti doresti un look incredibil, fara cusur. Zambetul alb, stralucitor si sanatos este cel pune in evidenta  machiajul la care ai lucrat cu atat de multa migala si pasiune.

Pentru ca un machiaj sa fie de succes, incearca sa folosesti cat mai mult acest truc. Daca zambetul tau nu se bucura de un alb stralucitor, atunci trebuie sa iti concentrezi atentia asupra acestui aspect, si apoi asupra machiajului, intrucat cel dintai poate avea efecte neplacute intregului aspect facial.

Cum poti pune in evidenta machiajul de seara cu un zambet alb

Machiajul de seara este un machiaj elegant, cu rol de definire a trasaturilor faciale. Se caracterizeaza prin punerea ochilor in evidenta cu nuante puternice si prin conturarea buzelor in culori tari, precum rosul, rozul si burgundi etc.

In compozitia oricarui machiaj intra si trasaturile faciale, printre care si zambetul alb stralucitor si, cel mai important, sanatos.

Dar cum poti obtine acel zambet alb? Nu te gandi niciodata ca un zambet alb ar putea fi obtinut doar din machiaj. Intr-adevar, sunt cateva trucuri de make-up care ar putea sa te  ajute sa redai o nuanta mai alba a dintilor, dar nu sunt si cele mai eficiente, atunci cand vine vorba de sanatatea ta.

Alege, inainte de machiaj, sa consulti un medic stomatolog, pentru un detartraj si pentru o albire a dintilor, astfel incat machiajul sa fie completat de o licarire radianta.

Poti alege un tratament de albire a dintilor, prin care sa evidentiezi, in mod cat mai natural, trasaturile faciale si, implicit, machiajul. Dar care sunt beneficiile punctuale ale tratamentului de albire a dintilor?

1. Actioneaza la nivel psiho-social, oferind o incredere in sine;

2. Lucreaza la calitatea imaginii si la eficienta comunicarii cu celelalte persoane;

3. Aduce un aport estetic foarte mare asupra machiajului;

4. Imbunateste igiena orala;

5. Indeparteaza coloratiile provocate de varsta, alimente daunatoare si pigmentatiile nicotinice;

Pentru fiecare machiaj realizat, nu uita sa pui un mic praf de magie si anume zambetul sarmant, purtat cu multa incredere.

About paginadelifestyle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.