Ce iei cu tine in calatorii? O scurta lista pentru calatorii fara griji

0

Ai planificat din timp o vacanta pe care ti-o doresti de mult intr-un loc special, mai ai doar o saptamana pana cand pleci si nu ai apucat sa iti faci bagajul de vacanta. Daca nu ai timp prea mult sa te gandesti la tot ce ti-ar trebui ti-am pregatit o lista succinta cu cateva lucruri esentiale dintr-un bagaj de calatorii.

Pentru ca vorbim de calatorii in bagaj vor trebui sa fie puse actele necesare, toate produsele de igiena, haine de schimb mai groase si mai subtiri, incaltaminte rezistenta, pijamale, produse pentru ingrijire si cosmetice.

Trecand peste aceasta etapa in bagajul de calatorie vom mai avea si medicamente, pentru ca nu se stie niciodata ce stari vom avea, ce vom pati. Daca suferi de anumite boli e bine sa ai tratamentul pentru toata perioada in care esti plecat, medicamentele trebuie puse intr-o punga speciala sau in sisteme de depozitare moderne pentru medicamete.

E foarte important sa ai si bani la tine, schimbati in moneda din tara unde ajungi, dar si carduri de care sa te poti folosi la cumparaturi. Pe lista de lucruri de care vei avea nevoie in vacanta se afla si articolele media, de la telefoane, tablete si accesorii la carnetele, pixuri, aparte foto, GPS.

Nu ar strica sa pui in bagaj si rucsacuri de dama pentru drumetii sau plimbari, in care sa poata fi tinute niste lucruri esentiale pentru un drum mai lung. In aceste rucsacuri de dama din piele ecologica sau din imitatie de piele trebuie sa ai compartimente interioare si exterioare captusite cu materiale rezistente, rucsacurile sa poata fi accesorizate usor si sa aiba un design care sa se asorteze foarte bine cu outfit-ul nostru.

Nu uitam nici de carti sau de dispozitivele speciale pentru citit carti electronice, care ne vor fi de folos pe drum sau in momentele de relaxare.