Ce bijuterii purtam de Revelion?

0

Inca un an din viata noastra se incheie in curand, pentru multi dintre noi este un bun prilej de bilant al lucrurilor pe care le-am realizat, al celor care nu s-au intamplat poate asa cum ne-am dorit si evident o schitare a planurilor pentru noul an care sta sa inceapa si pe care ni-l dorim daca se poate mai bun decat cel care s-a scurs.

Dincolo de bilanturi si planuri noi, cu siguranta avem in vedere si ne preocupa cum vom petrece noaptea dintre ani, care pentru fiecare dintre noi are o semnificatie aparte. Si pentru ca este vorba despre un prilej fericit, mult asteptat si incarcat de simboluri, Revelionul ne determina sa ne pregatim temeinic pentru a-l intampina cum se cuvine, cu o petrecere de pomina, alaturi de prieteni buni, familie, deci oamenii care conteaza intradevar in viata noastra si evident cu o tinuta vestimentara remarcabila, menita sa ne puna in valoare si chiar sa stralucim la propriu si la figurat.

Iar daca am ajuns la stadiul de a rasufla cumva usurate ca am „identificat”  deja, dupa lungi si istovitoare deliberari tinuta „castigatoare” pentru Revelion, nu inseamna ca ne putem declara victorioase, pentru ca mai sunt cateva etape de care depinde in mare masura reusita aparitiei noastre la petrecerea noptii dintre ani. Este vorba despre perechea de pantofi pe care o alegem, plicul sau clutch-ul elegant, modul cum ne vom aranja podoaba capilara, tipul de maciaj de seara care sa ne puna in valoare si, bineinteles, bijuteriile care vor completa tinuta aleasa. Si chiar daca ne propunem sa avem o aparitie de neuitat, in ton cu stralucirea evenimentului, nu trebuie sa exageram si sa picam intr-o extrema care ne-ar indeparta de eleganta cu care vrem sa ne prezentam si ne-ar apropia mai mult de… pomul impodobit de Craciun.

Deci, fara zorzoane in exces, pentru a nu ne confunda cu decorul cu siguranta stralucitor si plin de culoare sau cu lumina artificiilor care vor marca intrarea in Noul An. Astfel, in functie de rochia aleasa, trebuie sa dozam cu tact bijuteriile pe care le vom purta, mare grija la rochiile din paiete sau cele metalizate in trend, care aproape cu nu mai au nevoie de bijuterii. O pereche de cercei pretiosi, un colier spectaculos, un ceas elegant,  vezi ceasuri Citizen pe Japora,  un sirag de perle care emana finete si clasa, o bijuterie vintage, care iti va oferi un aer romantic, un accesoriu pretios pentru par, sunt doar cateva exemple de accesorii potrivite pentru un asemenea eveniment special. Si odata aleasa varianta cea mai potrivita, nu uitati sa purtati numaidecat si ceva de culoare rosie, pentru ca traditia spune ca ne va aduce noroc tot timpul anului care urmeaza.