Cazarea în regim hotelier – o alternativă avantajoasă

Una dintre principalele aspecte pe care le urmărim în momentul în care planificăm o calatorie este locul de cazare. În principal ne uităm la poze ce prezintă camerele de hotel, ne orientam asupra costurilor aferente pe noapte sau cât de aproape este față de obiectivul călătoriei.

Hotelurile și pensiunile au fost un timp îndelungat destul de promovate în acest sens și sunt renumite pentru curățenie, profesionalism și siguranță. Renumele clădit al acestor variante de cazare a atras în timp și piperarea costurilor.

O alternativă recentă în ceea ce privește locul în care ești cazat pentru câteva zile este cazarea în apartamente și garsoniere, dar cu regim hotelier. În România această opțiune este mai actuală, dar are o vechime de peste 10 ani în state precum Germania, Elveția, Franța și alte țări dezvoltate.

În România acest concept s-a instalat mai greu. Consecință a acestui fapt este în mare parte legată de rădăcinile mentalității tradiționaliste și mai mult decât atat de principiile de orgoliu. Cu alte cuvinte poate este cunoscută vorba „mai scump, e mai bun”.

Mai scump poate fi și mai bun și pe aspectele de profesionalism se axează și administratorii de hoteluri, dar cum în ultimul timp se urmărește din ce în ce mai mult aspectul de optimizare se pot găsi alternative la aceeași calitate, poate chiar unele mai echitabile în raportul calitate-preț.

O astfel de soluție se pretează în special pentru aglomerația marilor orașe și nevoia de a efectua cât mai multe activități într-un timp relativ scurt.

Avantajele cazării în regim hotelier în București

Majoritatea oamenilor care au fost măcar o dată în viață în București pot să afirme despre aglomerația din trafic sau lipsa locurilor de parcare. Un alt lucru la care se mai raportează sunt cheltuielile piperate.

Cel puțin în ceea ce privește cazarea, o alternativă se poate regăsi pe rocazare.ro. Agenția Rocazare dispune de oferte ce vizează cazarea în regim hotelier prin închirierea unor imobiliare de tipul apartamentelor sau a garsonierelor.

Acest tip de cazare poartă denumirea de regim hotelier, deoarece dispune de principiile pe care se bazeaza acestea. Aceste apartamente nu sunt nici pe departe ceea ce ne gandim când  alegem această oțiune.

Toate acestea sunt încadrate în niște standarde ce ne oferă confort. Imobiliarele sunt disponibilizate cu aparatură și utilități necesare, fără să mai fie nevoie să te deplasezi. În esență nu este ca și cum îți închiriezi un apartament de la tanti Florica de la etajul 4.

Imobiliarele de care dispune agenția Rocazare sunt utilate cu mobilier amenajat în așa fel încât să creeze impresia de spațiu, așa cum sugerează majoritatea stilurilor moderne, dar în același timp putem să beneficiem și de aparatură utilă de tipul fierului de călcat, mașină de spalat rufe, uscător de păr, aparat de aer condiționat și alte necesități ce completează decorul unui cămin.

Curățenia, schimbarea lenjeriei precum și calitatea acesteia sunt asigurate de un serviciu specializat în acest sens cu personal calificat în domeniu.

Un alt aspect pe care îl putem lua în calcul și pentru foarte mulți oameni reprezintă o notă definitorie este acela de confort al intimității. Spre deosebire de alternative, imobiliarele închiriate conferă intimitatea similară unei locuințe private.

Fie că vizităm Bucureștiul în scop de serviciu sau este o călătorie de tipul excursiei, aceste imobiliare ce se pot închiria în regim hotelier pot fi raspunsul în căutarea locului potrivit pentru a petrece câteva nopți.

În portofoliul celor de la Rocazare se regăsesc atât apartamente, cât și garsoniere ce dispun de criterii ce pot concura cu standardele hotelurilor prestigioase.

Apartamentele pot fi o soluție atunci când dorești sa împarți spațiul cu mai multe persoane din familie sau cu prietenii. O excursie cu prietenii poate readuce distracția demult uitată prin spațiile generoase din living ce dau undă liberă petrecerilor.

O garsonieră în schimb, se poate încadra în categoria cerințelor de intimitate personală, cu mobilă și utilitățile necesare unei singure persoane, totuși cu aceeași idee de „acasă”.

Pe scurt, criteriile pe care se bazează cei de la agenția Rocazare fac referire la preturi echitabile în raportul calitate-preț, confort, amenajarea optimă a utilităților, curățenie impecabilă și intimitate.

Mai mult decat atât, în categoria apartamente in regim hotelier in Bucuresti se pot regăsi și alte aspecte legate de necesitățile personale sau costuri. Mai mult decât atât, acestea sunt astfel distribuite încât să ofere accesibilitate într-un timp scurt la destinațiile vizate.

Ofertele și serviciile pentru cazare în regim hotelier se pot vizualiza pe site-ul oficial https://www.rocazare.ro/, atât pentru apartamente cât și pentru garsoniere.

Similar Articles

Comments

Advertismentspot_img

Instagram

Most Popular