Cauți un iPhone 12 ieftin? Cumpără-l de la Yzzy la un preț redus

0

În ultimii ani se poate observa o creștere a vânzărilor de telefoane mobile. Copii, tineri, adulți și chiar persoanele mai în vârstă dețin un mobil pe care îl folosesc de mai multe ori pe zi. Îi ajută să comunice, să scrie mesaje, să citească știrile și să folosească rețelele de socializare.

Când te gândești probabil la un telefon mobil, te gândești la costurile mari pentru achiziția lui. Unele modele ajung să coste mai mult decât un televizor, de aici poți trage concluzia că telefonul vine cu niște dotări speciale. O metodă alternativă de a cumpăra la preț avantajos un telefon mobil o găsești la Yzzy. Aici telefoanele au eticheta de second hand, dar se comportă ca unele noi. Cauți un iPhone 12 ieftin sau ultimul model de Samsung? La Yzzy le găsești pe acestea, dar și alte modele.

Calitatea second hand nu înseamnă neapărat o calitate mai redusă

Poate ai tot auzit păreri despre produsele second hand și despre faptul că acestea tind să nu reziste prea mult timp după cumpărare, dar problema nu stă chiar așa. Nu este cazul telefoanelor achiziționate de la Yzzy. Acestea sunt într-o stare bună de funcționare, nu prezintă defecte extrem de vizibile la design, iar prețul lor este accesibil comparativ cu alte magazine.

Telefoanele iPhone sunt preferate de o mare majoritate de utilizatori. Sistemul de operare iOS se diferențiază de celelalte mărci de telefoane. Este compact și ușor de folosit, iar aplicațiile instalate rulează ușor. Afișajul dispune de culori vii, iar ecranul se aprinde automat la prima atingere. Vei găsi telefoanele de la Yzzy utile și accesibile, în plus de asta primești și garanție 1 an atunci când îl cumperi.

Achiziționând un telefon de la Yzzy te vei convinge de faptul că second hand nu înseamnă întotdeauna o calitate scăzută. Te poți bucura de un telefon mobil sau gadget cu toate că acestea nu a fost cumpărat ca nou.

La Yzzy ai de asemenea posibilitatea să-ți vinzi telefonul vechi

În cazul în care te gândești să scapi de vechiul telefon mobil, află că la Yzzy îl poți vinde. Îl trimiți la sediu, iar aici un specialist îi va face o verificare atentă. Vei afla într-un termen scurt care este rezultatul evaluării și suma pe care o poți primi la vânzare. Având în vedere că cei de la Yzzy nu acceptă telefoane furate sau cu un risc de blocare poți verifica IMEI-ul lui pe site-ul oficial.

Intra pe site-ul Yzzy ca să vezi modelele disponibile, cât și prețurile acestora. Alte detalii și specificații poți regăsi tot acolo. Yzzy este locul potrivit de unde îți poți lua viitorul telefon mobil fără a scoate mulți bani din buzunar. Vei lua astfel o decizie bună și sustenabilă totodată. Să folosești un telefon second hand este în trend, mai ales că această alegere înseamnă un cumul de avantaje pentru tine.

Alege Yzzy și cumpără un telefon din gama Apple, Samsung și nu numai, fără prea multe costuri.

Contact:

0761 053 053

contact@yzzy.ro