Cauți cadoul perfect pentru EA? Căutarea ta se oprește aici!

0

În preajma Sărbătorilor de iarnă, există un singur sentiment care e mai frumos decât acela de a deschide un cadou, si anume…a dărui din inima, celor dragi. Iată un cadou perfect pentru mama, sora, fiica sau prietena ta cea mai bună! Unul din seturile PBSerum Daily este alegerea ideală. Salvați-vă de probleme și alegeți o comoară formată din 14 sticluţe pline cu esenţa sănătăţii şi frumuseţii tenului. Zâmbetul persoanelor dragi va fi cea mai frumoasă rasplată. 

Pielea feţei în sezonul rece este şi mai sensibilă, deoarece acesta este expusă la schimbările de temperatură, stres … și în plus, de-a lungul anilor, pierde din elasticitate și liniile fine încep să-și facă apariţia.

Linia facială PBSerum®, răspunzând la diferitele faze și nevoi ale pielii, oferă o gamă largă de produse pentru a rezolva și a trata diferite nevoi ale tenului dumneavoastră.

pbs

Tratamentele noastre bazate pe cocktail-uri eficiente de vitamine si enzime bio-active sunt concentrate pe tehnologia inovativă “SMART PEELING”, un concept revoluționar de peeling care recunoaşte nevoile pielii şi acționează în mod selectiv și eficient.

Astfel, se elimină celulele moarte si petele superficiale ale pielii, iar efectul exfoliant promovează întinerirea celulară naturală. În formatul daily regăsiţi următoarele tratamente, 100% naturale, fără conservanţi, parfum sau parabeni:

  • Tratamentul inovator ANTIRID, de reîntinerire si revitalizare – un cocktail eficient pe baza de acid hialuronic și Keratinaza PB333 perfect pentru pielea ridata, uscata și deshidratata.

  • Tratamentul inovator iluminator împotriva petelor – un cocktail eficient pe baza de vitamina C și Keratinaza PB333 recomandat pentru pielea ternă și/sau cu pete/defecte.

  • Tratamentul de reîntinerire inovatoare și eficientă pentru pielea cu imperfecțiuni – un cocktail eficient de vitamine A, C, E și Keratinaza PB333 recomandat pentru pielea cu pete și cicatrici, pielea îmbătrânită și cea arsă de soare.

  • Tratamentul inovator,revitalizant si efficient pentru tenul gras sau piele cu tendinta acneica–un cocktail exclusiv compus din Keratinaza PB333, complex de vitamine B (B1,B3,B5,B6) si lipaza PB500.

  • Tratamentul inovator si eficient impotriva semnelor de imbatrinire si de redobandire a fermitatii pielii – un cocktail exclusiv de DMAE, vitamina C, COLAGENAZA HG PB220® si Kertinazaa PB333.

Contactați distribuitorul exclusiv PBSerum Cosmeceuticals în Romania pentru o ofertă personalizată – 0742-593209 sau pe mail la adresa pbserum@tritecc.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.