Cătălin Botezatu la Q Clinic! Află ce a făcut acolo designerul!

0

Cătălin Botezatu este un vechi prieten al Q Clinic. Acesta a vizitat clinica din Cluj în luna februarie, când şi-a făcut un control la ochi şi un tratament facial. Designerul revine luni la Q Clinic, dar de data aceasta în calitate de invitat la un eveniment.

Luna trecută pe pagina de facebook a designerului au apărut mai multe fotografii din sala de operaţii a clinicii. Aflat la Cluj, Cătălin Botezatu şi-a vizitat prietenul, pe dr. Adrian Avram la Q Clinic.Acesta, i-a făcut un tur al clinicii şi l-a îmbrăcat pe Botezatu în uniforma medicală.

 

Cu aceeaşi ocazie, designerul şi-a făcut şi un control la ochi. Medicul Oana Rusu a fost cea care i-a verificat vederea designerului.

 

Designerul va fi prezent şi în aceste zile la clinică.Asta deoarece,Q Clinic organizează luni, 9 martie, de la ora 18.00, primul workshop de beauty ce va deschide mai multe serii din acest an.

Invitat special la acest eveniment va fi designerul  care le va povesti doamnelor și domnișoarelor despre atributele feminitătii și lifestyle. Doctorul Adrian Avram, fondatorul Q Clinic, va oferi câteva demonstrații de proceduri și va prezenta care sunt ultimele tendințe și inovații în materie de estetică medicală. El le va vorbi reprezentantelor sexului frumos despre terapiile anti-aging, dar și despre domeniul chirurgiei estetice, plastice și reconstructive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here