Home / Media / Cătălin Botezatu este noul jurat BRAVO, AI STIL All Stars!

Cătălin Botezatu este noul jurat BRAVO, AI STIL All Stars!

Celebrul designer Cătălin Botezatu va face parte din echipa “Bravo, ai stil!”, ediția All Stars.  Cele mai iubite concurente din ultimele sezoane vor intra de data aceasta în competiție și vor avea o misiune extrem de grea, având în vedere componența juriului. De asemenea, producătorii promit și alte surprize din data de 22 ianuarie.

Emisiunea, in noua formula, va incepe pe 22 ianuarie si va fi difuzata in fiecare zi,  de luni pana vineri, de la 16:30. Prima Gala „Bravo, ai stil! All Stars” va putea fi urmarita sambata, 27 ianuarie, imediat dupa „Exatlon”.
Cu o carte de vizita remarcabila in domeniul modei in Romania si nu numai, cu prezentari grandioase ale colectiilor sale pe cele mai importante podiumuri de moda ale lumii, Catalin Botezatu se alatura Juratilor pentru a analiza prestatia celor mai bune concurente care au pasit pana acum in platoul „Bravo, ai stil!”.

 „Postura mea alaturi de jurati sper sa fie una care sa echilibreze. Va fi, in acelasi timp, si una extrem de severa pentru ca sunt un profesionist care spune lucrurilor pe nume.  Concurentele, dar si ceilalti membri ai Juriului vor avea in mine un partener,  un sustinator, un prieten, care,  insa,  nu va ezita sa taxeze atunci cand va fi cazul. Cred ca va fi un sezon exploziv avand in vedere ca participa concurente foarte pregatite, care deja au trecut printr-o selectie dura. Ma astept din partea fetelor la profesionalism, atitudine si, nu in ultimul rand, la styling “, a declarat Catalin Botezatu pentru wowbiz.ro

Cunoscutul designer a mai pasit in platoul „Bravo, ai stil!” in calitate de invitat, iar despre aceasta experienta spune ca a fost una extraordinara. „Am mai fost in emisiune, m-am simtit minunat. Iar daca atunci eram un invitat pasager, acum devin membru permanent al Juriului. Pot fi un ac in coastele tuturor!”, a adaugat Catalin Botezatu.

​Dezbaterile Juratilor pe marginea alegerilor vestimentare facute de concurente se anunta extrem de intense! Nu pierdeti din 22 ianuarie, premiera noului sezon „Bravo, ai stil! All Stars”, competitia ce va reuni cele mai bune concurente din editiile precende ale show-ului devenit un adevarat fenomen in Romania.

About paginadelifestyle

Check Also

Cea mai stilată femeie din România se alege sâmbătă, la BRAVO, AI STIL! All Stars!

Marea Finala, “Bravo, ai stil! All Stars” va avea loc in direct, sambata de la ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.