Căruciorul ideal – cum îl alegi.Bonus, oferte de la Nichiduţă pe care să nu le ratezi

0

Una din cele mai importante achiziții înainte de venirea pe lume a unui bebeluș se referă la cărucior. Acesta promite să înlocuiască efortul de a ține în brațe bebelușul. Îi asigură confort și siguranță, fiind chiar un loc ideal pentru dormit de asemenea.

Pretențiile când vine vorba despre tipul de cărucior sunt destul de multe. În orice caz, acesta trebuie să fie util, practic și avantajos, nu să impună modalități dificile de utilizare. Cum ofertele sunt atât de variate, pare destul de grea alegerea. Nichiduţă spre exemplu, magazin specializat pe nișa articolelor pentru copii, pune la dispoziție sute de modele. Care să fie cel potrivit?

Topul preferințelor

Printre primele cerințe ale oricărei mame în ceea ce privește tipul de cărucior se numără:

  • Greutatea, de preferat să fie ușor de manevrat, dar suficient de robust și rezistent.
  • Depozitare facilă, deci de preferat să se plieze.
  • Să includă accesorii, utile în orice anotimp.
  • Să poată fi ajustat, cu spătar reglabil.

Producătorii plusează și vin cu variante complexe. Spre exemplu cărucioarele de tip 3 în 1 sunt printre cele mai căutate, pentru că includ coș auto, landou și partea sport, așadar sunt multifuncționale. În funcție de modelul specific, acesta va fi util încă din prima zi a bebelușului și poate suporta o greutate destul de mare încât să fie folosit timp îndelungat.

Recomandare: căruciorul ar trebui să aibă materiale impermeabile și huse detașabile pentru a putea fi spălate, centuri sigure și roți pivotante. Modelele 3 în 1 țin cont de toate aceste detalii.

Design plăcut

Nu este de ignorat nici ceea ce ține de stil și design. O paradă a cărucioarelor este ceea ce vede fiecare mamă în parc, la plimbare. Își dorește ceva aparte, un model interesant care să o facă să se simtă și mai sigură pe ea cu alegerea făcută, mulțumirea fiind exprimată în moduri de genul: „Pe undeva ma bucur ca am cumparat acest carucior!ˮ.

Și la acest capitol Nichiduţă încântă cu o varietate de opțiuni. Un model ales poate avea variante cromatice diverse, util atât pentru fete, cât și pentru băieți. Din rațiuni practice, unii părinți se pot orienta spre modelele unisex, culori neutre precum gri sau bej.

Recomandare: un cărucior cu motive tropicale sau florale este la modă și iese în evidență. Totuși nu orice personalitate se potrivește cu o așa alegere.

Fă-ți viața mai ușoară

Căruciorul ar trebui să fie util. Așadar sunt de urmărit aspecte precum mânerul reversibil sau sistemul de blocare al roților, ce în mișcări simple ar trebui să-i avantajeze pe părinți. Pot fi făcute acestea cu o singură mână? Pot fi făcute plimbări lungi? Este sigur pentru categoria de vârstă? Are copilul confort atunci când este așezat în cărucior? Are protecție în orice condiție de vreme?

Cărucioarele sunt înșiruite în catalogul Nichiduţă cu toate detaliile pe care trebuie să le aibă în vedere un părinte. Ține cont de buget de asemenea, dar mai ales de faptul că este o investiție ce trebuie să merite.