Carmen Negoiţă a lansat prăjiturile raw vegane pentru perioada de post! Iată ce putem consuma de sărbători!

Carmen Negoita a lansat ieri, oficial, o noua cofetarie raw vegan, Rawyal, in AFI Palace Cotroceni, si, cu aceasta ocazie, si noul meniu de preparate raw vegane special pentru sarbatorile de iarna din acest an.

La evenimentul cunoscutului fashion blogger au participat si vedete interesate de un stil de viata sanatos precum Carmen Bruma, Adina Halas, Andreea Runceanu si Patricia Cimpoiasu din trupa Amadeus, Sylvia, Adina Buzatu, Bianca Ionita si consilierul de arta Adrian Buga, cu totii testand in premiera preparatele delicioase si sanatoase realizate de Carmen si de echipa ei de la Rawyal.

Carmen-Negoita-Rawyal-AFI-9

Noul meniu contine pizza, supe si paste raw vegan, precum si o multitudine de tipuri de dulciuri, ideale pentru a fi consumate in perioada de post, dar si ca alternativa a celor obisnuite de Craciun.

Diferenta consta in faptul ca preparatele raw vegan nu sunt pregatite la foc, nu contin zahar si niciun ingredient de provenienta animala si sunt bogate in nutrienti naturali ce aduc un aport important de vitamine si minerale organismului.

Carmen-Negoita-Rawyal-AFI-18

Carmen-Negoita-Rawyal-AFI-11

Carmen-Negoita-Rawyal-AFI-27

citeşte mai mult pe agentiadepresamondena.com

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Advertismentspot_img

Instagram

Most Popular