Home / Life / Care sunt cele mai bune materiale pentru scaunele de bar
Foto: pixabay.com

Care sunt cele mai bune materiale pentru scaunele de bar

Un scaun de bar excelent trebuie sa ofere stabilitate, confort si siguranta, pentru ca fiecare client care il foloseste sa se poata simti excelent in locatia respectiva. Pe langa inaltimea acestuia, materialele din care este realizat scaunul de bar sunt incredibil de importante. De aceea, astazi vom vorbi despre cele mai bune materiale din care poate fi realizat un scaun de bar, precum si de modul in care acestea ofera stabilitate si confort. Pentru ca a sta la bar este o experienta ce presupune, inainte de toate, socializarea. Iar de cele mai multe ori, aceasta interactiune este cu persoane pe care nu le cunosti.

Pielea

Poti gasi o multime de scaune online cu o tapiterie realizata din piele(naturala sau ecologica ), cu un design elegant si o calitate ridicata. Cele mai bune scaune de bar dispun de o tapiterie realizata din piele naturala, ce ofera o serie de avantaje. In primul rand, pielea naturala este facuta sa reziste mai mult, acest lucru fiind extrem de important in cazul unui astfel de tip de scaun, utilizat in fiecare zi. In al doilea rand, confortul este unul sporit, scaunele de bar din piele naturala devenind mult mai confortabile, odata cu trecerea timpului.

Lemnul

Un material extrem de rezistent, ce ofera stabilitate si iti permite sa economisesti o multime de bani. Scaunele din lemn sunt perfecte pentru pub-uri, datorita formelor si a materialelor ce se integreaza perfect in decor. Combinatia dintre scaun de piele si structura de lemn poate fi o combinatie castigatoare, iar daca scaunul de bar dispune si de un mic spatar, atunci aceasta este piesa de mobilier pe care o cauti pentru barul tau. Trebuie sa te intereseze tipul de lemn din care este utilizat acest scaun. Un lemn de esenta tare este preferabil, deoarece suporta si mai bine greutatile ridicate, fiind totodata un material mult mai aderent.

Finisajele cromate

Sunt perfecte pentru cafenele, cluburi sau alte locatii cu pretentii. Cromul este gasit de obicei in partea centrala a scaunelor de bar, precum si la baza. Ofera stralucire si gratie unei piese de mobilier ce este realizata dintr-un astfel de material. Este foarte important de precizat faptul ca finisajele cromate fac parte din noul val de materiale folosite de designeri, datorita prospetimii, elegantei si stilului pe care il inspira. Un scaun de bar elegant, realizat dintr-o tapiterie de piele naturala si avand pe picior si pe baza finisaje cromate, este o bila alba pentru locatia respectiva.

Iata care sunt cele mai importante 3 materiale pe care trebuie sa le alegi, atunci cand cauti scaune de bar. Trebuie sa acorzi o atentie deosebita detaliilor, precum si modului in care materialele se imbina. Un scaun de bar excelent trebuie sa ofere, inainte de toate, stabilitate si confort. De aceea, trebuie sa gasesti o piesa de mobilier realizata dintr-un material ce se bucura de o aderenta excelenta, indiferent de tipul de podea pe care este amplasat. Totodata, tapiteria este extrem de importanta pentru confortul clientilor, de aceea, cea mai buna varianta este pielea naturala, material recunoscut pentru confortul si rezistenta indelungata.

About paginadelifestyle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.