Caravana Secretele Machiajului: seminarii de o zi, în opt orașe importante din România!

0

În ultimii ani internetul este invadat de tutoriale de machiaj, cum să îți faci părul sau unghiile, cum să faci orice. Aproape că în fiecare zi apare câte un nou specialist care își publică în spațiu virtual părerile. Dar de unde știm care sunt părerile avizate, de unde știm cum să selectăm informația și să preluăm cel mai bun sfat?

Noi am făcut un research și am căutat să fie specialiști cu carieră, cu experiență, cu portofoliu, cu numeroase diplome și mai ales cu deschidere. Deschiderea de a oferi informații adevărate, testate și încercate ani la rândul, care au descoperit deja cheia succesului în meseria de make-up artist. Diferența între generațiile trecute și cele de acum, e că cele de acum au acest acces deosebit la informație, să profităm însă cu atenție.

Un pachet ca cel de mai sus găsim și în Caravana Secretele Machiajului, un proiect amplu ce face parte din campania #TogetherForBeauty, inițiată de Sinziana Iaru Trainer și Make-up artist de 10 ani și Andra Cosmetics.

Caravana se va plimba în luna martie, mai exact în perioada 20-31 martie, prin 8 orașe importante din țară. Orașele Constanța, Galați, Iași, Bistrița, Cluj, Sibiu, Pitești și București le vor primi în vizită pe Sînziana și Andra, care avizate de școala pe care o au, vor suține o zi de seminarii dedicate pentru machiajul de mireasă și ocazie.

Pe lângă seminarii există sesiune de întrebări și răspunsuri, dezvăluirea secretului despre un before and after de efect, top 10 produse pe care să le ai în trusă și multe altele. Practic tot ce ne-am dori să aflăm, doar că de data aceasta din sursă sigură și acreditată.

Așadar dacă ești make-up artist, cosmeticiană sau pur și simplu pasionat de machiaj nu trebuie să ratezi cel mai important eveniment al lunii martie.

Caută detalii pe pagina de facebook a evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.