Când și de ce să consumi produse diuretice

0

Am auzit cu toții despre diuretice. Puțini știu însă realmente cum ajută acestea organismul și când sau de ce să le consume. Produsele diuretice sunt asociate și cu slăbitul, însă în spatele acestui mecanism stă, de fapt, o consecință a administrării acestor tipuri de produse. Pot ajuta și la slăbit, însă doar când cauza este cea de retenție a apei din varii motive. În consecință, nu vă faceți planuri de slăbit cu astfel de suplimente.

Sunt medicamentele de tip diuretice utile în ceea ce privește detoxifierea organismului? Cele două nu au legătură una cu cealaltă. Gama de diuretice naturale capsule, cum sunt cele de la Revital Saenciuc spre exemplu, au indicație de administrare în cazul celor care se confruntă cu probleme de funcționare la rinichi, de unde și retenția de apă în organism, cei care suferă de hipertensiune arterială, pentru cei cu celulită de asemenea.

Administrare fără prescripție medicală

Dacă în cazul unor produse medicamentoase se pune problema interacțiunii cu alte diverse tratamente sau cu efectul asupra celulelor sănătoase de asemenea, produsele pe bază de extracte naturale au un avantaj din acest punct de vedere. Cum sunt cele produse de Revital Saenciuc. Vorbim de producător cu experiență, autohton, ce creează produse cu efecte diverse, printre care și cele eficiente din clasa diuretice.

Acestea au la bază extractul de cozi de cireșe și păpădie. Sunt produse 100% naturale, ceea ce încurajează cu atât mai mult consumul unor astfel de suplimente, atunci când sunt semne clare că există un nivel ridicat de retenție de apă în organism. Acest lucru este uneori chiar vizibil, în sensul în care pot să apară mâinile și picioarele umflate, mai ales vizibil la încheieturi, numărul kilogramelor indicate de cântar este mai mare, persoana în cauză se simte grea sau pufoasă, dintr-o dată, fața poate fi ușor umflată de asemenea.

Ce trebuie să știi despre consumul de diuretice

Se va asocia tot timpul cu o dietă sănătoasă, altfel efectele pe termen lung întârzie să apară. Altfel spus, problema tinde să reapară mereu și mereu.

Nu sunt pastile cu administrare unică. În varianta de la Revital Saenciuc, ai posibilitatea de a achiziționa flacoane de 60 sau 130 de capsule. Administrarea poate fi reluată la nevoie.

Sunt de evitat alimentele sărate în perioada administrării de diuretice. Excesul de sare menține apa în organism, deci favorizează retenția.

Cine este Revital Saenciuc

Revital Saenciuc s-a remarcat în rândul producătorilor autohtoni de suplimente alimentare. Produce suplimente 100% naturale, produsele naturiste sub acest brand sunt benefice pentru afecțiuni diverse și vin sub diverse forme, capsule, creme de asemenea. Acestea sunt rețete proprii, dovedit eficiente.

Însă linia de producție vine ca o completare dintr-o gamă mai diversă de servicii. Tot aici vei găsi consiliere în nutriție și terapii corporale. Astfel, producătorul cunoaște în primul rând nevoia organismului uman și produce suplimente de mare ajutor pentru diverse disfuncționalități. Descoperă natura și puterea acesteia, descoperă produsele de mare ajutor pentru o viață sănătoasă și o dietă echilibrată.