Când se deschid cele mai frumoase Târguri de Crăciun din România

0

Puțin ne mai desparte de startul sezonului sărbătorilor de iarnă. În România se pregătesc în aceste zile cele mai spectaculoase târguri de Crăciun,iar noi vă prezentăm informații și noutăți despre ele! Iată când se deschid evenimentele dedicate celei mai frumoase sărbători de iarnă!

Târgul de Crăciun de la Sibiu

Considerat drept cel mai frumos Târg de Crăciun din România, evenimentul de la Sibiu atrage anual cei mai mulți turiști. Pentru 2019 organizatorii au pregătit o mulțime de surprize, iar startul evenimentelor se va da chiar pe 15 noiembrie!

La ora 19.00, Târgul de Crăciun din Sibiu 2019 – ediția nr. 13 va începe cu un concert special susținut de Radu Nechifor & Monica Anghel care au pregătit un repertoriu special, în ton cu Sărbătorile.

Târgul de Crăciun din Cluj Napoca

Centrul Clujului devine cel mai animat loc din oraș din data de 22 noiembrie. Târgul de Crăciun din Piața Unirii își deschide porțile din penultimul weekend din lună și îi așteaptă pe vizitatori cu mai multe luminițe, surprize și cadouri.

De la ora 19.00 în cadrul târgului se aprind luminițele festive, căsuțele cu bunătăți își deschid larg obloanele, spiridușii Moșului îi iau la joc pe copii, iar Horia Brenciu & HB Orchestra și Subcarpați & Hanu’ cu Bragă vor urca pe scenă!

Târgul de Crăciun din Oradea

Din 29 noimebrie și târgul de Crăciun din Oradea își deschide porțile pentru toți cei care vor să intre în atmosfera de sărbătoare. Organizatorii promit surprize într-o atmosferă de poveste, concerte în aer liber, tradiții și colinde, distracție pentru copii mari și mici, decorațiuni, cadouri și mii de luminițe fermecate.

Deschiderea oficială a târgului va avea loc în seara zilei de vineri, 29 noiembrie și va fi marcată de mai multe evenimente.