Camila Cabello a fost desemnată cel mai bun artist al anului 2018!

0
122
Foto: unica.ro

Celebra cântăreață Camila Cabello a fost desemnată “cel mai bun artist al anului 2018”! Premiul i-a fost înmânat în cadrul galei MTV Europe Music Awards. Cunoscută pentru hitul „Havana”, Camilla a primit nu mai puțin de patru trofee la acest eveniment. 

Camila Cabello are 21 de ani dar deja a înregistrat un succes uriaș atât cu hitul „Havana”, interpretat împreună cu rapperul Young Thug, cât şi cu albumul „Camila”, lansat la începutul acestui an.

Tânăra artistă a fost nominalizată la șase categori în cadrul galei MTV Europe Music Awards și a obținut patru trofee: pentru cel mai bun cântec, cel mai bun artist, cel mai bun videoclip și cel mai bun artist american. Potrivit unica.ro, la sfârşitul lunii august, Cabello a primit două MTV Video Music Awards, pentru artista anului şi videoclipul anului.

Tot în cadrul galei MTV Europe Music Awards 2018, Janet Jackson a fost recompensată cu premiul Global Icon, moment în care a adus pe scenă o selecție a hiturilor sale din cei 40 de ani de carieră.