Camerele de supraveghere online, o achiziție bună de final de an

0
40

Sistemele de monitorizare video pentru locuinte s-au transformat extrem de mult in ultimul deceniu, asa se face ca modelele de camere de supraveghere CCTV au fost inlocuite rapid de cele IP, superioare din punctul de vedere al conectivitatii si capabilitatilor de ordin tehnic.

Totusi, precum ne spun specialistii, nu trebuie renuntat totalmente la camerele analogice deoarece ele sunt inca destul de fiabile si isi dovedesc eficienta in cazul unor case sau apartamente ce nu au nevoie de sisteme de supraveghere extraordinar de complexe.

Cel mai bine ar fi, in cazul in care avem instalate mai multe camere de supraveghere video vechi, ca sa fie inlocuite, pe cat posibil, doar o parte dintre ele, decat sa se apeleze la o migrare 100%, radicala, catre acelea de noua generatie, prin definitie mai scumpe decat cele analogice.

Daca ar fi ca sa ne referim totuși la camerele de supraveghere IP, ele se pot utiliza in egala masura atat la domiciliu cat si pentru protejarea unei afaceri.

Utilizarile unor camere de monitorizare video Internet Protocol acasa

– pentru a furniza imagini de la intrari si iesiri si garaje, ateliere, adaposturi pentru animalele domestice și de companie din gospodarie;

– pentru a afla proprietarii cand au sosit copiii lor de la scoala;

– pentru a supraveghea un animal de companie bolnav sau prea zburdalnic;

– pentru a supraveghea ce fac bebelusii si/sau persoanele angajate pe functia de babysitter cand parintii nu sunt in apropiere;

– monitorizarea unor pivnite, crame, demisoluri si subsoluri locuite sau mansarde.

Utilizarile unor camere de monitorizare video Internet Protocol la firma

– supravegherea intrarilor si iesirilor fara portari;

– a observa continuu cam ce fac angajatii in timpul orelor de program;

– comportamentul clientilor intr-un restaurant sau alta locatie de tip HoReCa etc.

In prezent niste sisteme de supraveghere video se pot comanda cel mai simplu de pe internet, din magazinele specializate, care, de multe ori prin consultantii lor ofera si sfaturi utile inainte de cumparare, ba chiar pot asigura la cerere si servicii de instalare a acestora in spatiile ce urmeaza a fi pazite si cu ajutorul acestor mijloace tehnologice deosebit de utile.

Preturile nu sunt mari, de multe ori chiar nesperat de mici, deoarece in magazinele online ce furnizeaza echipamente de supraveghere video exista cheltuieli mult mai mici salariale, cu locatiile inchiriate pentru desfasurarea activitatii, cu diversele consumabile si alte nevoi de natura administrativa.

Im prezent, o camera video de monitorizare este absolut necesara, deoarece traim intr-o perioada in care infractionalitatea pare a spori, iar cel mai intelept este de a-ti lua singur niste masuri de protectie minimale, nu sa astepti ca sa te apere autoritatile de aceia ce vor sa te deposedezi de bunurile agonisite cu greu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here