Călduroasă, la modă și confortabilă: Colecția Capsulă Curly Shearling de la Jenny Fairy

0

Pantofii, gențile și pălăriile din cea mai recentă colecție capsulă disponibilă la CCC sunt finisate cu piele de oaie artificială. Cizmele sunt inspirate din stilul sport après ski, în timp ce ghetele de iarnă și gențile de cumpărături vor fi practice și în stațiune, dar și în viața cotidiană de oraș.

În colecția capsulă Curly Shearling de la Jenny Fairy, pielea de oaie are o tentă ușor sportivă și o notă street style. Accesoriile includ două stiluri de cizme, două stiluri de genți de mână și o șapcă tip baseball. Cizmele cu talpă plată pot fi cumpărate în negru, alb sau caramel, iar cizmele cu șireturi vin cu talpă maro sau neagră. Posibilitățile de a le combina sunt nelimitate. Se potrivesc la fel de bine cu treninguri tricotate, pantaloni clopot din denim și pantaloni din piele. În excursiile de iarnă în afara orașului, merg bine cu o jachetă de puf, iar în oraș cu o haină de lână. Gențile căptușite cu lână completează întregul look. Geanta de cumpărături supradimensionată este încăpătoare pentru toate lucrurile tale esențiale și… o mulțime de cadouri. Disponibilă în nuanțe de alb și caramel, va sparge chiar și cel mai formal look, făcându-l să pară relaxat. Un efect similar poate fi obținut și cu ajutorul genților sport – în alb, negru sau caramel, cu o croială confortabilă crossbody. Acest model poate fi ușor adaptat pentru a deveni dintr-un accesoriu de cumpărături de Crăciun, într-un accesoriu sofisticat pentru o ieșire de seară. Pur și simplu combină pielea de oaie cu piele, mătase sau catifea pentru a un look sofisticat.

Piesa de rezistență a garderobei este șapca tip baseball, care combină îndrăzneț croiala sport cu un finisaj elegant.

Paltonul din piele de oaie – o tendință preferată a adepților hippie – face o întoarcere triumfală pe podiumuri, pe străzi și pe Instagram. În anii 1990, paltoanele din piele de oaie au devenit grunge, complementând stilurile cu denim și flanel, iar în primul deceniu al secolului XXI, Jennifer Lopez a fost una dintre fanii paltoanelor chic din piele de oaie. Case de modă de lux și-au orientat și ele atenția spre acest material. Indiferent de forma sa, pielea de oaie este o soluție grozavă pentru iarnă. Calduroasă, moale si confortabilă, te va ajuta sa învingi chiar si cel mai puternic îngheț. Iarna devine mai plăcută cu noua colecție capsulă Curly Shearling!

Colecția capsulă Jenny Fairy este deja disponibilă în magazinele CCC, pe ccc.eu și în aplicația CCC.