CĂLĂTORI ÎN CHILOŢI…Vezi care este cea mai trăsnită călătorie cu metroul și când o să fie în București

0

„Atenție, la următoarea stație trebuie să vă dați pantalonii jos!” Nu este o glumă, ci un eveniment mai mult sau mai puțin distractiv anunțat pentru 10 ianuarie in metroul bucureștean.

Pe internet circulă și un ghid pe care trebuie să-l respecte cei care se implică. Trebuie să se dezbrace în stație și, în așteptarea următorului metrou, să își pună pantalonii într-o sacoșă. Grupul celor dezbrăcați se urcă în vagon și se comportă nonșalant, ca și cum ar fi în ținută completă.

A dog looks on as participants in the 13th annual International "No Pants Subway Ride" travel on a London underground train in London, on January 12, 2014. Started in 2002 with only seven participants, the day is now marked in over 60 cities around the world.  The idea behind "No Pants" is that random passengers board a subway car at separate stops in the middle of winter, without wearing trousers. The participants wear all of the usual winter clothing on their top half such as hats, scarves and gloves and do not acknowledge each other's similar state of undress. AFP PHOTO/LEON NEALLEON NEAL/AFP/Getty Images ORG XMIT:

Ideea este parte a unui eveniment care se desfășoară de 14 ani, în 60 de orașe mari ale lumii. La noi se ține pentru al doilea an la rând.

Daca sunt întrebați, trebuie să le spună oamenilor simplu că „și-au uitat pantalonii acasă” și că, da, le este un pic rece. De asemenea, nu au voie să vina în bikinii, ci în boxeri.

Misiunea tinerilor care vor să ne arate lenjeria e de a strâni zambete și de a-i face pe călători să se bucure de trăsnaie.

Sursa: 3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here