Cafeaua este delicioasă când e preparată cu espressoarele manuale cu râșniță de la Edream.ro

0

Nu există un mod mai plăcut și mai energizant de a începe ziua decât cu o cafea proaspăt pregătită. Licoarea aromată poate fi pregătită în mai multe feluri, ba chiar se poate cumpăra de la cel mai apropiat coffee shop. Dar atunci unde ar mai fi bucuria ritualului de dimineață? Sunt persoane care nu pot concepe să nu o savureze fie în zorii zilei, fie în diverse combinații peste zi. Arta de a pregăti cafeaua nu este dificilă atunci când ai la îndemână un espressor de cursă lungă. Unde se găsesc aceste obiecte? Doar la Edream, magazin online. 

Espressoarele manuale dotate cu râșniță – care este potrivit? 

Obișnuiți, desigur, cu diverse feluri de a prepara cafeaua, poate nu sesizăm diferența dintre cafeaua pregătită la ibric sau cea preparată cu un espressor. La prima vedere nu se poate spune că e o diferență majoră, dar la degustare se schimbă lucrurile radical. Altfel va fi savurată o cafea pregătită la espressoare manuale cu rasnita

Tradiția italiană nu se dezminte și cafeaua preparată la un espressor manual Lelit este divină. Espressorul de acest tip își va găsi locul în locații mici, de tip cafenele intime, magazine de tip concept store sau chioșcuri stradale. Are un design elegant, minimalist, nu ocupă mult spațiu și va fi apreciat de barista, dar și de clienții mai rafinați. Opțiunile sale sunt multiple, iar tehnologia sa este net superioară altor modele de espressoare de pe piață. 

Realizarea unui espresso perfect 

Va fi o adevărată plăcere pentru un barista începător sau chiar experimentat să manevreze acest aparat, care are anumite caracteristici tehnice. Astfel, aparatul este dotat cu o râșniță de cafea cu cuțite conice și reglaj de măcinare continuă. Mai apoi vorbim despre încălzitorul de pahare, deosebit de util pentru a nu face discordanță între pahar și cafeaua turnată. Mai este de menționat și rezervorul încorporat de apă cu capacitatea de 2,7 litri. Nivelul apei va fi întotdeauna vizibil, nu numai din față, dar și din lateral. 

Pe pagina oficială edream.ro aceste espressoare sunt livrate cu un tamper profesional și cu o latieră profesională confecționată din inox. Espressorul de acest tip poate fi programat să pornească automat. 

Toate accesoriile pentru prepararea cafelei, într-un singur loc 

Cine nu își dorește să își răsfețe familia și prietenii cu o cafea, ciocolată caldă sau un ceai preparate într-un fel profesionist? Toate accesoriile necesare pentru pregătirea acestora se găsesc în magazinul online Edream la prețuri accesibile. 

Pachetele de tip barista sunt deosebit de atractive, dar se pot achiziționa și separat o serie de produse specifice preparării cafelei și nu numai: espressoare de toate tipurile, pahare, cești sau multiple feluri de recipiente, accesorii diverse, dar și specialități de cafea, ceai sau ciocolată caldă. 

Tot aici se mai găsesc diverse electrocasnice pentru bucătărie, dar și pentru industria HoReCa, de tipul storcătoarelor de fructe sau friteuze. 

Oferta magazinului Edream este mult mai bogată și toate produsele pot fi vizionate și cumpărate de pe pagina oficială. 

Contact: comenzi@edream.ro