Cadouri speciale de sărbători! Povestea tinerei care realizează obiecte inedite cu ajutorul lutui polimeric

0

Dacă sunteți în căutarea unui cadou special de sărbători nu trebuie să căutați în marile magazine! Obiectele hand made,cu un design unicat, vor fi mereu apreciate de cei dragi, iar dacă alegeți să dăruiți un astfel de produs cu siguranță nu veți da greș. O tânără din Sibiu a început o mică afacere cu produse lucrate manual cu ajutorul lutului polimeric.Iată povestea ei!

Amalia Beksi creează obiecte speciale, perfecte pentru a fi dăruite de sărbători! Tânăra din Sibiu a pus bazele afacerii numite “De.Poveste” ,iar produsele pe care le realizează sunt tot mai apreciate în mediul online.

“De.Poveste a început în urma unei dorințe de găsi un hobby recreativ și pentru a surprinde persoanele dragi din viață mea prin cadouri handmade, unicat. După postarea pe rețelele de socializare personale a câtorva rezultate, au început să apară și întrebări legate de munca mea, iar întrebările s-au transformat treptat în comenzi și astfel pasiunea în meserie. Totul a escaladat rapid, dar totuși într-atât de gradual încât să reușesc să îmi dezvolt abilitățile și să ,,cercetez” acest domeniu magic, iar astăzi, după aproape 10 luni de zile de activitate, pot spune că pasiunea mea s-a transformat într-o mică afacere.

În principiu, produsele De.Poveste reprezintă căni și lingurițe sau seturi decorate cu ajutorul lutului polimeric, realizate în totalitate manual. Decorarea ceramicii cu ajutorul lutului polimeric profesional presupune multă răbdare, atenție la detalii și dedicare totală pentru a ajunge la rezultate profesionale. Procesul este unul complex, în schimb nimic nu se compară cu entuziasmul clienților atunci când produsul final ajunge la aceștia.” spune Amalia Beksi.

Pentru perioada sărbătorilor de iarnă, tânăra a pregătit o colecție specială, cu tematică de Crăciun. Acestea pot fi comandate online.

“De.Poveste urmărește să surprindă de fiecare dată, să înfrumusețeze și să valorifice momentele de relaxare, deoarece considerăm că bucuria se află în micile detalii ale vieții, precum prepararea licorii magice de dimineață într-o cană ,,preferată”, care să însenineze întreagă zi, produsul final fiind complet utilizabil!

Având în vedere că ne aflăm în luna cadourilor, De.Poveste propune o serie de modele festive, în care am îmbinat tematicile florale, specifice brand-ului, cu elemente de sărbătoare.

Doritorii unor astfel de creații unicat De.Poveste ne găsesc în mediul online, iar o serie de creații se află în mod constant expuse la Casa Ramelor, pe strada Faurului nr. 19 din Sibiu, la un mic atelier de inramare al familiei mele.” ne-a mai declarat Amalia.

Sperăm că povestea brand-ului dar și imaginile de mai sus v-au convins să alegeți un astfel de cadou pentru cei dragi.

Pentru mai multe informatii nu ezitați să o contactați pe Amalia pe Facebook: https://www.facebook.com/canadepoveste

sau pe Instagram: https://www.instagram.com/de.poveste/?hl=ro