Cadouri pentru colegii de birou – sfaturi de la echipa 3Gifts

0

Semnificațiile cadourilor sunt diverse și alegerea acestora poate veni la pachet cu o serie de provocări. O vorba ințeleaptă spune ca adevarata artă constă în modul de a oferi un dar.

Un prim pas important este de a stabili ceea ce se dorește să se transmită prin acest gest. Cadourile sunt diferite și se oferă în mod diferit, în funcție de persoana căreia îi este dedicat. Fie că este vorba despre colegii de birou, soț/soție, iubit/ iubită, sau alți cunoscuți, cadourile sunt destinate să transmită sentimente de apreciere, iubire, recunoștință, etc.

Pentru a ușura căutările, cei mai mulți își orientează atenția spre magazinele online de profil. Un exemplu pentru cei interesați este 3Gifts.ro ce poate fi luat în vedere ca punct de reper.

Cadourile pentru colegii de birou – o provocare sau un motiv de distracție?

Pentru persoanele noi angajate, alegerea unui cadou pentru noii colegi poate fi o activitate ce solicita creativitatea, fiind o provocare în același timp.

In primul rând, fiecare birou este construit după o serie de reguli, acestea se pot afla intr-un timp scurt, cu o ușoară muncă de detectiv și o serie de întrebări subtile către colegii cu experiența mai multor ani.

Indiferent de activitate, mediul de la birou devine ca o a doua familie inevitabil. De obicei, la muncă, aceste gesturi se încadrează cu diferite ocazii cum sunt zilele de naștere, sărbătorile sau insemnarea evenimentelor fericite din viața fiecărui angajat.

Sfaturile celor de la 3Gifts înclină spre alegeri de tipul practic sau amuzant, pentru un plus de efect. Depinde însă și de stilul persoanei căreia îi este adresat darul. Totuși ideea de practic funcționează în totdeauna.

  • Cana gigantica I am the Boss”

Cafeaua la birou este nelipsită. De fiecare dată parcă pare insuficientă, mai ales în zilele aglomerate. De aceea o cana de dimensiuni semnificative este poate răspunsul pentru un mai bun randament. Daca mai este și cu mesaj personalizat, efectul este amplificat, lucru ce reflectă recunoștiința prin demonstrarea timpului alocat achiziționării.

  • Suport pentru ochelari Safe

Ochelarii de protecție, de vedere sau ambele variante fac parte din optimizarea activităților de birotică. Un suport pentru ochelari pare a fi o sugestie potrivită ce este practică și amuzantă în același timp.

Forma de nas încadrează cadul la categoria funny, dar este practic deoarece ajută la o mai bună organizare a spațiului.

  • Gențile

O geantă specială de birou, va avea specificațiile de compartimentare, fiind un lucru practic. În această categorie, pe 3Gifts.ro se regasesc genți pentru laptopuri și documente.

Investiția într-un asemnea cadou se va dovedi a fi una de bun augur. Satisfacția celui ce primește un cadou nici nu se poate compara cu bucuria celui care oferă. Dovedirea că acel cadou este folositor, în principiu observarea utilizării acestuia declanșează o stare de mulțumire ce se regăsește rar în zilele actuale.

Articolele multifunctionale si cele haioase se regasesc de asemenea in cautarile axate pe cadouri pentru colegii de birou. Diversitatea articolelor este un punct in plus al magazinului de profil 3Gifts.