Burberry a anuțat că renunță la utilizarea ambalajelor din plastic

Burberry a anunțat că renunță la folosirea ambalajelor de plastic. Celebra casă de modă care produce haine, parfumuri și accesorii de lux va apela la materiale ecologice. 

Până în prezent, casa de modă a oprit utilizarea ambalajelor din plastic, astfel au redus utilizarea a aproximativ 20 de tone de plastic, iar până în anul 2025, casa de modă britanică vrea să renunțe definitiv la utilizarea plasticului.

După mai multe cercetări efectuate, experții au creat un ambalaj prin tehnici de reciclare, pentru a evita utilizarea ambalajului din plastic.

De asemenea, Burberry a oprit utilizarea ambalajelor din plastic în depozitul de îmbrăcăminte, reducând astfel utilizarea de plastic cu încă 9 tone. Tot în acest an acest an, casa de modă a anunțat că lansează un program prin care umerașii aruncați pot fi reutilizați.

Anul trecut în septembrie, Burberry a luat decizia de a interzice vânzarea de blănuri din colecțiile sale, deoarece casa de modă nu dorește uciderea animalelor. Ei consideră că viața animalelor este mult mai importantă decât moda.

Conform publicației Business Weekly, Burberry ocupă locul nouăzeci și opt în topul celor mai valoroase mărci din lume.

Similar Articles

Comments

Advertismentspot_img

Instagram

Most Popular