Buchete de trandafiri colorate, in functie de personalitatea ta

0
199
Buchet de trandafiri mov - Florandes

Fie ca alegi sa le daruiesti, fie ca iti place sa le primesti, buchetele de trandafiri sunt un dar nepretuit indiferent de ocazie. Dincolo de semnificatia lor pura si gingasa, aceste flori cu adevarat speciale au rolul de a insenina ziua oricarei persoane iubitoare de frumos. Ce femeie nu se simte iubita, stimata si respectata atunci cand primeste buchete de trandafiri din partea unui barbat? Si pentru ca se regasesc in toate culorile, poti sa alegi exact ce ti se potriveste atat tie, cat si celei careia vrei sa ii oferi. Daca nu stiai, culoarea acestor frumuseti parfumate iti dicteaza personalitatea!

Buchete de trandafiri albi, fire delicata si prietenoasa

Daca acele buchete de trandafiri albi frumos aranjate iti atrag intotdeauna privirea mai ceva ca un magnet, inseamna ca esti o persoana calma, pasnica si plina de afectiune, care poate fi sensibilizata cu usurinta. Daca iti place sa oferi un astfel de cadou, acest lucru semnifica dorinta ta de a-ti arata respectul fata de un om drag si de a crea o legatura de durata, de ce nu chiar si un nou inceput. In schimb, in caz ca trandafirii albi sunt cadoul tau preferat, inseamna ca esti o persoana mai putin pretentioasa, pentru care fiecare gest in parte conteaza in egala masura. Stii sa apreciezi faptele bune, iar printre principiile tale de viata se numara demnitatea si sinceritatea.

Buchete de trandafiri roz, optimism la superlativ

In toate nuantele lui, rozul este simbolul optimismului si al blandetii, fiind una dintre cele mai prietenoase culori. Orice iubitoare de buchete de trandafiri roz isi manifesta fragilitatea tocmai prin alegerea acestei culori gratioase. Daca iti place sa primesti in dar asemenea flori minunate, acest lucru denota faptul ca esti o fire pozitiva, entuziasta si plina de recunostinta fata de viata. Iti place sa ai in preajma ta oameni buni la suflet, cu care sa relationezi si sa construiesti amintiri de neuitat.

Buchete de trandafiri rosii, fire pasionala si exuberanta

Cand vine vorba de clasicele buchete de trandafiri rosii, orice femeie se indragosteste pe loc de farmecul si grandoarea lor. Daca adori sa primesti trandafiri rosii de la partenerul tau, inseamna ca ai o personalitate puternica si o inima inflacarata. Pasiunea este cuvantul-cheie in relatia ta, drept urmare, stii cum sa atragi si sa iubesti in totalitate. In acelasi timp, despre cel care obisnuieste sa ofere buchete de trandafiri rosii persoanelor pe care le admira se spune ca este un om stapan pe sine, sarmant, care vrea sa impresioneze si sa cucereasca la orice pas. Aceasta culoare vibranta simbolizeaza iubirea eterna si atractia totala.

Buchete de trandafiri galbeni, altruism si naturalete

Culoarea galben este asociata cu razele soarelui, care inspira caldura si vitalitate. Daca ai primit in dar buchete de trandafiri galbeni, inseamna ca esti posesoarea unui suflet de aur, mereu gata sa sara in ajutor celor din jur. Dai dovada de altruism in tot ceea ce faci si te preocupi intotdeauna de aproapele tau. In schimb, daca iti place sa oferi buchete de trandafiri galbeni, esti o persoana posesiva, care isi exprima in mod natural dorinta de a obtine tot ceea ce isi doreste.