BRIDGERTON, cel mai urmărit serial de pe Netflix!

0
Foto: medium.com

Serialul Bridgerton, difuzat pe Netflix, se bucură de un succes uriaș. Acesta a devenit în doar câteva săptămâni cel mai urmărit serial din istoria platformei de streaming Netflix. Anunțul a venit chiar de la reprezentanții companiei.

BRIDGERTON se bucură de un succes uriaș! Povestea de dragoste dintre Daphne și Simon Bassett a fost urmărită de peste 82 de milioane de utilizatori NETFLIX din întreaga lume, în primele 28 de zile de la lansare.

Creat de Chris Van Dusen, în primul sezon al serialului atât de apreciat de public, Daphne Bridgerton (interpretată de Phoebe Dynevor), fiica cea mare a puternicei familii Bridgerton, își face debutul pe piaţa competitivă a mariajelor din înalta societate londoneză din perioada Regenţei. Îl cunoaşte pe dezirabilul duce de Hastings (Regé-Jean Page), burlac convins şi, din punctul de vedere al mamelor debutantelor, partida sezonului. Deşi cei doi pretind inițial că nu doresc nimic unul de la celălalt, atracţia dintre ei este de netăgăduit. La finalul primului sezon, cei doi sunt deja căsătoriţi şi au un copil.

Reprezentanții Netflix spun că serialul BRIDGERTON este în top 10 cele mai urmărite conţinuturi de pe platformă în 83 de ţări, cu excepţia Japoniei. Se pare că și carisma actorului principal, Regé-Jean Page, a ajutat la acest succes mondial 🙂