Borcea o ţine pe Valentina Pelinel în apartament de 1 milion de euro. Vezi aici cum arată apartamentul

0

Chiar dacă este închis într-o celulă de câţiva metri pătraţi, pe care o împarte cu cel puţin trei persoane, Cristi Borcea îşi doreşte ca femeia care-i va dărui al şaptelea moştenitor să trăiască în lux. În toamna anului trecut, afaceristul a mutat-o pe Valentina Pelinel într-un penthouse pentru care plăteşte chirie de 3.000 de euro.

Cristi Borcea (46 de ani) iubeşte copiii, doar aşa se justifică faptul că în decurs de 18 ani el a devenit tată de şase ori, lăsând gravide trei femei. În vara acestui an, cifra urmaşilor creşte la şapte pentru că amanta Valentina Pelinel (35 de ani) este şi ea gravidă. În mai, blondina va naşte un băiat, iar vestea l-a bucurat enorm pe Borcea, chiar dacă acasă îl mai aşteaptă încă trei băieţi: Patrick (18 ani) şi Mihai Angelo (12 ani) cu prima soţie, Mihaela, şi, George Alexandru (3 ani) cu a doua soţie, Alina.

vila89789789

terasa4543543

Pelinel se bucură de un adevărat lux, căci apartamentul are cinci camere, o suprafaţă de 260 de metri pătraţi şi o terasă de 85 de metri pătraţi. Întreţinerea depăşeşte 250 de euro, complexul are pază asigurată, iar Valentina se poate răsfăţa la jacuzzi, piscină, fitness sau saună.

baia909889

Citește mai mult AICI.

Sursa: click.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here