BOOKLETTA : geanta pentru carte!

1

Citesc, deci sunt sexy! Este de părere Sanda Cojocaru, o tânără care a creat și un produs special pentru a promova această idee. Genţile pentru cărţi sunt destinate femeii chic, dar care nu e pasionată doar de modă, ci și de lectură. Și pentru că e convinsă că cele două merg mână în mână, a creat și modele pentru bărbați.

sanda

Bookletta este un concept unic în lume şi se adresează femeii între 25-35 de ani, care reuşeşte să îmbine munca cu viaţa personală şi care are nevoie tot timpul de un prieten, de cartea ei preferată.

Geanta a fost lansată de designerul bucureştean Sanda Cojocaru. Tânăra s-a inspirat dintr-o o campanie care promova cititul și este o invenţie înregistrată, unică în lume.”Este o idee care a prins, am lansat un nou trend, femeia care citeşte şi geanta opusă genţii de fiţe.”

sanda2

“Genţile vin cu o carte cadou, din punctul meu de vedere este obligatoriu,  pentru lectură în primul rând,  iar asta şi-o schimbă în funcţie de ceea ce citesc. Îmi doresc foarte mult ca coperta cărţii să reprezinte femeia, aşa că să nu lăsăm brandurile să ne reprezinte, să lăsăm cărţile să ne reprezinte” spune Sanda Cojocaru.
bookletta
bookletta2

Imediat după lansarea acestor genţi pe piaţă, Sanda a început să primească zeci de comenzi. Acum, Bookletta ajunge la toate iubitoarele de modă şi cultură din întreaga lume. “Sunt norocoasă, genţile mele au ajuns pe multe continente.Am câteva în Asia, în Africa şi foarte multe în Europa.” povesteşte Sanda.

sanda3

Genţile Bookletta se pot găsi pe site-ul http://www.bookletta.com/

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.