Home / Media / Bianca Drăgușanu, urmărită de peste un milion de fani la tv!

Bianca Drăgușanu, urmărită de peste un milion de fani la tv!

Bianca Drăgușanu are succes la tv! Emisiunea pe care o prezintă de luni până sâmbătă la Kanal D are audiențe extrem de bune în fiecare zi. Peste un milion de telespectatori urmăresc “Te vreau lângă mine”, emisiunea preluată de celebra blondă.

Luni, 22 ianuarie, emisiunea “Te vreau langa mine” a pozitionat Kanal D pe locul doi in topurile televiziunilor din Romania, pe toate segmentele de public monitorizate.

Conform datelor furnizate de Kantar Media, realiy show-ul prezentat de Bianca Dragusanu a fost urmarit in medie, in fiecare minut al difuzarii, de 888.000 de fani.
Ieri, in intervalul 13:00 – 15:00, Kanal D a inregistrat 5,0% rating si 17,9% cota de piata, pe targetul National, 3,2% rating si 12,9% cota de piata, pe targetul All Urban, si 2,1% rating si 12,8% cota de piata, pe targetul Comercial.

In minutul de maxima audienta, atins la 14:21, la Kanal D urmareau cu sufletul la gura peste un milion (1.178.000) de romani.

https://jysk.ro/green-days?utm_source=programmatic_audience&utm_medium=banner&utm_content=970x250&utm_campaign=RO_Display_2018

About paginadelifestyle

Check Also

Dianna Rotaru si Mihai Mitoseru formeaza noul cuplu de prezentatori ai emisiunii „Se striga darul!”, de la Kanal D

Kanal D prezinta un nou cuplu de prezentatori! Este vorba despre Dianna Rotaru si Mihai ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.