Home / Fashion / Bianca Drăguşanu şi-a lansat noua colecţie de rochii de mireasă! Cât te costă să-ţi faci ţinuta la ea

Bianca Drăguşanu şi-a lansat noua colecţie de rochii de mireasă! Cât te costă să-ţi faci ţinuta la ea

Bianca Drăgușanu este extrem de activă! Vedeta are timp de noi colecții de rochii, pe lângă emisiunea pe care o conduce iar în restul zilei se ocupă de micuța Sofia. Recent, Bianca și-a lansat o nouă colecție de rochii de mireasă.

Bianca Drăguşanu și-a lansat colecția nouă de rochii de miresă pentru 2018, proiect pe care vedeta l-a început de la finele anului trecut când a desenat modelele noi, scrie click.ro. La şedinţa foto la care blonda şi-a prezentat rochiile a fost nevoie de o armată de oameni, care să o pregătească pe gazda emisiunii “Te vreau lângă mine” să fie strălucitoare.

Ca şi anul trecut, Bianca s-a lăsat pe mâna make-up artistului Elena Ciftci. Ea  a optat pentru un machiaj în nuanţe pământii care să-i accentueze privirea şi un ruj într-o culoare naturală a buzelor.

Printre rochiile spectaculoase cu tendinţe orientale, cu dantelă, broderii şi trenă, vedeta aduce în 2018 şi un aer vintage în colecţia ei. Pentru miresele mai îndrăzneţe, în colecţie se regăsesc şi rochii sirenă.

Prețurile pentru rochiile de mireasă pornesc de la 500 de euro și ajung la 1000-1200 de euro în funcţie de materialul din care sunt făcute. Aceasta este a doua colecţie de rochii de mireasă semnată de Bianca Drăguşanu.

About paginadelifestyle

Check Also

FOTO-VIDEO: Trenduri pentru miresele anului 2018! Vezi tot ce se poartă în materie de coafuri, machiaje și accesorii!

“Opulența” este cuvântul care poate defini principalele trenduri pentru mirese în materie de machiaje, coafuri ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.