Bershka a lansat o colecție din materiale sustenabile, în colaborare cu National Geographic

0

Bershka și National Georgraphic și-au unit forțele pentru o nouă colecție vestimentară, disponibilă de astăzi și în magazinele din România. Sub denumirea “Join Life”, piesele din colecție conțin printuri cu fotografii din natură.

Noua colecție marca Bershka și National Geographic este compusă din piese vestimentare și accesorii atât pentru femei cât și pentru bărbați. Celebrul brand de îmbrăcăminte a ales această colaborare pentru a sublinia grija pentru mediu și importanța folosirii materialelor sustenabile.

Hainele și accesoriile care fac parte din această colecție conțin fotografii din natură, realizate de specialiștii de la National Geographic. Pentru realizarea pieselor vestimentare s-au folosit materiale precum bumbac cultivat ecologic și poliester reciclat.

Într-un comunicat de presă, Bershka precizează că această colecție a fost concepută pentru a oferi o alegere mai durabilă pentru îmbrăcămintea în aer liber, amintindu-ne, de asemenea, de frumusețea lumii.

Jachete puffa, pulovere,hanorace, tricouri, rucsace și genți, toate se regăsesc în noua colecție marca Bershka, lansată astăzi. Acestea sunt deja disponibile și în magazinele din România, dar și pe site-ul brandului.