Home / Fashion / Bereta, un accesoriu care nu trebuie să îți lipsească toamna aceasta! Vezi unde găsești cele mai frumoase modele
Foto: Pinterest

Bereta, un accesoriu care nu trebuie să îți lipsească toamna aceasta! Vezi unde găsești cele mai frumoase modele

Bereta este cel mai cool accesoriu de care ai nevoie toamna aceasta! Aceasta nu doar că îți va ține de cald, ci te va ajuta să ai și un look perfect! O poți purta în diverse culori și combinații!

Anul acesta specialiștii în domeniul modei au decis ca beretele să fie principalul item dintr-o ținută ideală de toamnă. Colorate, cu printuri amuzante, foarte elegante sau accesorizate cu pietricele și perele, beretele se poartă cât e toamna de lungă!

Pentru un look franțuzesc poți încerca modelele simple, într-o singură culoare, dar dacă vrei ceva mai îndrăzneț trebuie să alegi o beretă cu un accesoriu care te scoate din anonimat. Anul acesta bereta este la modă, iar fashionistele au înțeles deja ideea și au intregrat această piesă importantă în ținutele lor. Dacă vrei și tu un outfit perfect pentru toamna aceasta trebuie să dai o fugă la mall și să alegi o beretă perfectă pentru tine. Iată câteva exemple!

ORSAY, 49,99- 69,99 lei

BERSHKA, 59,90- 69,90 lei

ZARA, 59,90-79,90 lei

https://jysk.ro/green-days?utm_source=programmatic_audience&utm_medium=banner&utm_content=970x250&utm_campaign=RO_Display_2018

About paginadelifestyle

Check Also

V for Vintage și Feeric Fashion Week lansează un parteneriat strategic pentru susținerea designului românesc

V for Vintage și Feeric Fashion Week lansează, cu ocazia împlinirii a 10 ani de ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.