Beneficiile serumului cu Vitamina C în îngrijirea tenului

0
Foto: Pinterest

De la stimularea producției de colagen, până la diminuarea semnelor de îmbătrânire și corectarea petelor pigmentare, Vitamina C este un ingredient extrem de eficient, folosit în îngrijirea pielii, având o mulțime de beneficii. Există o multitudine de mituri și informații eronate cu privire la Vitamina C, de aceea este important să înțelegem și să știm adevărul despre beneficiile serumurilor cu Vitamina C.

Kiehl’s a devenit pionier odată ce chimiștii noștri au reușit stabilizarea procentului de 10.5% Vitamina C din serumul concentrat Powerful Strength Line Reducing Concentrate. Acest produs preferat de clienți are în prezent o formulă îmbunătățită cu 12.5% Vitamina C* și Acid Hialuronic, reușind să penetreze în profunzimea pielii, să reducă vizibil liniile fine și ridurile, să minimizeze apariția porilor, oferind tenului un aspect luminos.
Cu 10.5% Acid L-Ascorbic și 2% Vitamina Cg, Vitamina C antioxidantă din formula noastră patentată rămâne eficientă pe piele până la 6 zile.

Nu toate serumurile cu Vitamina C sunt create la fel

Există câteva forme diferite de Vitamina C care sunt folosite în formulele produselor de îngrijire a tenului. Deși au beneficii comune, Vitamina C pură (L-Ascorbic Acid) este absorbită în piele și începe să lucreze imediat ce intră în contact cu aceasta, în timp ce Vitamina Cg (Ascorbyl Glucoside) se activează o dată absorbită în straturile superioare ale pielii pentru a stimula activitatea Vitaminei C în timp.

Pielea ta are nevoie de Vitamina C topică

Așa cum Vitamina C este o parte esențială a sănătății tale, este, de asemenea, un pas important în rutina de îngrijire a tenului. Corpul uman nu își produce propria Vitamina C, ci se bazează pe obținerea ei prin suplimente nutriționale și prin aplicări locale.

Utilizarea zilnică a unui serum de față cu Vitamina C stabilizată te va asigura că pielea ta va se va bucura de toate beneficiile acestui ingredient atât de iubit.

Produsele cu Vitamina C sunt potrivite tuturor tipurilor de ten

Vitamina C are beneficii pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru tenul sensibil sau uscat. Pe lângă faptul că ajută la estomparea petelor pigmentare și diminuarea liniilor fine și a ridurilor, folosirea unui serum cu Vitamina C oferă o protecție antioxidantă, ajutând la apărarea împotriva radicalilor liberi care afectează pielea.

Pentru mai multe informatii acceseaza www.kiehls.ro