BEAUTY DAYS 2017: patru zile dedicate frumuseții, la Satu Mare!

0

Satu Mare devine capitala frumuseții! Timp de patru zile, în acest oraș vor avea loc seminarii și workshopuri din domeniul beauty, susținute de cei mai cunoscuți specialiști din România. Evenimentul vine cu multe surprize și noutăți pentru toți pasionații de frumos!

Dacă vreți să aflați care sunt noutățile în lumea beauty nu trebuie să ratați acest eveniment! În perioada 16-19 noiembrie, la Satu Mare are loc Beauty Days. Cele mai noi trenduri în materie de coafură, machiaj, manichiură dar și din alte ramuri ale frumuseții vor fi prezentate în cadrul unor workshopuri și seminarii susținute de specialiști din toată țara.  De asemenea, participanții vor cunoaște cele mai bune branduri de produse profesionale de makeup, hairstyle și nailart.

Toate cele patru zile sunt dedicate artei frumuseții.  Cei mai buni traineri vor fi pe scena Beauty Days și vor prezenta noile trenduri din domeniu în cadrul unor masterclass-uri și workshop-uri interactive, toate cu demonstrații live. Specialiștii vor răspunde întrebărilor venite din public și vor face recomandări de produse profesionale și tehnici utile.

Pe lângă programele dedicate specialiștilor în domeniu, spectatorii vor putea lua parte la prezentări spectaculoase pe scena evenimentului. Astfel, veți cunoaște tot ce e nou, ce se mai poartă și care sunt produsele pe care trebuie să le aveți acasă pentru a vă îngriji părul, tenul și unghiile.

Organizatorii au pregătit o mulțime de surprize pe care le veți afla doar la fața locului. Intrarea se face pe bază de invitație.

PROGRAMUL SEMINARIILOR ȘI WORKSHOPURILOR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here