Bărbatul elegant, în viziunea lui Ciprian Crăciun! Vezi cum arată ultima colecție a designerului, prezentată la City Fashion Week!

0

Designerul Ciprian Crăciun a prezentat o nouă colecție marca Spencer în cadrul City Fashion Week 2015. Ținutele destinate exclusiv bărbaților au fost apreciate de publicul clujean, iar designerul pregătește deja o colecție și pentru copii care va fi lansată în luna decembrie. 

Spencer este fără îndoială una dintre cele mai importante și cunoscute branduri de îmbrăcăminte din România. Datorită designerului Ciprian Crăciun, casa de modă  a ajuns pe lista celor mai importante evenimente de profil  fashion  din România. Astfel, cea mai nouă colecție Spencer a fost prezentată de curând și în cadrul City Fashion Week 2015, evenimentul care timp de două zile a adus la un loc zeci de designeri și case de modă cu renume din România.

collage5

Noua colecție Spencer, Retro & Chic, este destinată bărbatului care își dorește să fie mereu elegant, dar în același timp în tendințele sezonului de toamnă-iarnă.
Sacourile în diverse culori și accesorizate cu mult bun gust, sunt piesele de rezistență ale colecției semnate de Ciprian Crăciun.

collage

collage2

collage3

collage4

Brandul Spencer a luat naștere în urmă cu mai bine de zece ani. De atunci, Ciprian Crăciun a avut grijă să-l dezvolte și să-l transforme într-o casă de modă de succes. Designerul sătmărean s-a făcut mereu remarcat la diverse prezentări de modă cu ținutele create cu multă creativitate și talent.
Spencer by Ciprian Crăciun va fi prezent weekendul acesta la Romania Fashion Festival 2015, eveniment ce va avea loc în premieră la Oradea.

rff

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.