AVON revoluționează îngrijirea pielii și introduce tehnologia Protinol© în cremele anti-rid ANEW

0

Produsele pentru menținerea tinereții tenului ANEW de la AVON sunt de acum îmbogățite cu noua tehnologie Protinol©, o inovație care dublează nivelul de colagen din piele, pentru un ten mai ferm, cu rezultate vizibile în doar două zile.

PROTINOLUL© este o tehnologie patentată de AVON, care stimulează producția de colagen pentru a restabili fermitatea și hidratarea pielii.

Noua formulă anti-rid aduce numai beneficii pielii: tenul este mai luminos, revitalizat și cu un aspect mai tânăr. Efectul este demonstrat clinic: reduce aspectul liniilor fine și dublează nivelul de hidratare al tenului.

Peste 100 de femei au încercat noua formulă ANEW și au confirmat rezultatele în doar două zile de utilizare:

  • 99% dintre femei au confirmat că pielea lor este mai netedă și mai fermă;
  • 95% au confirmat că pielea începe să aibă un efect de lifting și se simte mai elastică;
  • 93% confirmă că au avut un ten mai luminos și revitalizat;

Gama de produse ANEW cuprinde crema de noapte, crema de zi și Fiolele hidratante pentru reîntinerirea tenului – cel mai bine vândut tratament AVON la ora actuală, cu eficiență dovedită: după 7 fiole, pielea arată și se simte mai fermă, mai plină de volum, cu ridurile fine reduse, îmbunătățiri remarcate de 95% dintre femeile care le-au folosit.

Gama ANEW îmbunătățită cu Protinol© este recomandată de Monica Bîrlădeanu, frumoasa actriță și ambasadoare AVON. ,,Mereu când apare ceva nou, îmi pun întrebarea ce o să schimbe pentru mine. Însă când acel ceva e atât de puternic, am un singur răspuns: totul se schimbă, spune Monica Bîrlădeanu în cel mai recent spot AVON, în care vorbește despre eficiența noii formule ANEW.