Avon a lansat gama Distillery – manifestul femeilor preocupate de îngrijirea responsabilă a tenului

0

Aspectul tenului suferă cele mai multe modificări odată cu schimbările de temperatură și venirea toamnei, iar sănătatea lui trebuie să aibă un loc fruntaș pe checklist-ul tău de sezon, printre alimentația sănătoasă și grija pentru outfit-uri asortate. Pentru ca tu să ai parte de un ritual de îngrijire delicat și sănătos, AVON propune o gamă revoluționară de 5 produse de îngrijire a tenului, pe care să le folosești în această perioadă. 

Gama Distillery – manifestul femeilor preocupate de îngrijirea responsabilă a tenului

Ingredientele organice, pure sunt la mare căutare, cu atât mai mult când vine vorba despre îngrijirea feței care necesită o atenție deosebită. Noua gamă AVON vine în întâmpinarea nevoilor tale de a avea un ten mereu curat, îngrijit și fresh cu produse care schimbă regulile jocului și demonstrează că adevărată frumusețe vine din întoarcerea la puritatea absolută.
Alcătuite din substanțe naturale obținute sustenabil, cele 5 produse din noua gamă sunt gata să îți ofere un ritual complet de îngriire, care să îți asigure curățare, protecție și regenerare garantată a pielii. Toate produsele din gamă sunt testate clinic, alergologic și dermatologic.

Clean Break – Demachiantul care schimbă orice regulă știai până acum

Primul produs pe care trebuie să îl introduci în rutina ta de frumusețe este demachiantul pe bază de ulei de caise într-o proporție de 69%, unt de cacao, unt de mango și extract de castraveți. Dacă și tu ești mereu o generatoare a schimbării, află că tocmai ai găsit produsul care schimbă regulile demachierii și te învață o nouă metodă de curățare a tenului. 

Luminează-ți zilele de toamnă cu pudra cu vitamina C

După ce ai avut parte de o sesiune de cleaning, iar fața ta respiră fără griji, este timpul să aduci și mai multă lumină. Pentru asta, pudra cu 100% vitamina C va completa look-ul deja aspectuos cu o formulă unică, pentru un ten frumos și foarte sănătos. Ca să folosești pudra, însă, ai nevoie să faci cunoștință și cu celelalte produse din noua gamă. Regenerare, hidratare, protecție!

Uleiul Purify și cremele hidratante, aliații tăi în definirea frumuseții curate

Unul dintre ele este uleiul Purify care are la bază 97% ulei de jojoba. Nimic mai pur! Practic, tenul tău va face o bine-meritată baie în ulei de jojoba, fără să se simtă încărcat. Poți folosi acest produs înainte de aplicarea cremei pentru un efect de regenerare și un ten cu mult mai sănătos sau în combinație cu pudra iluminatoare, pentru un efect instant de piele revitalizată, cu strălucire naturală.
Citeşte întreaga ştire pe unica.ro!