Home / Life / Avocado, fructul minune care te poate menține tânără și sănătoasă
Foto: caelle.com

Avocado, fructul minune care te poate menține tânără și sănătoasă

Avocado este un fruct minune ce nu trebuie să lipsească din regimul tău, el fiind responsabil de menținerea sănătății și a frumuseții. Fructele de avocado pot fi consumate crude, în salate sau individual, asezonate cu diverse ierburi sau pot fi utilizate ca ingredient în deserturi.

 Beneficiile acestui fruct

Ajută la o bună funcționare a organismului – are în compoziție 18 aminoacizi care participă la formarea proteinelor complexe, esențiale pentur buna funcționare a organismului

Ajută la funcționarea aparatului cardiovascular – conține cu 35% mai mult potasiu ca o banană. Acest mineral este extrem de important pentru buna funcţionare a aparatului cardiovascular.

Conferă strălucire pielii – este bogat în nutrienți, fiind astfel un ingredient cheie din măştile cosmetice, deoarece conferă strălucire pielii şi părului.

Ajută la funcționarea sistemului imunitar – conține glutation, o proteină cu rol esenţial în funcţionarea optimă a sistemului imunitar şi a sistemului nervos.

Luptă împotriva diabetului – prin grăsimile sănătoase şi fibrele solubile din conţinut, reglează nivelul glicemic şi rezistenţa la insulină a organismului.

Ajută la menținerea unei vederi optime – avocado conține un carotenoid numit luteină, substanţă necesară pentru menţinerea unei vederi optime, care protejează impotriva degenerării cauzate de îmbătrânire, scrie unica.ro

About paginadelifestyle

Check Also

Apa cu lămâie, miracol pentru sănătate!

Se spune că apa cu lămâie este extrem de bună pentru sănătate, nu doar pentru ...